Ranč sajt za upoznavanje

zar ne?Ali Chris nije mogao a da ne osjeća da je pogrešno reći to Shaneu, sve dok se nije pomirio sa Shaneovom majkom, Sylvijom Lewis. Shane se toliko nasmijao da su se ostali pridružili.

Sviđa mi se, Chris ranč sajt za upoznavanje. Izgled na prekrasnom licu kada je vlasnik u grlu strasti je samo..." Tyron je zastenjao dok je odmahivao glavom."Neka lica sigurno izgledaju potpuno ružno kada dolaze, vjerujte mi."Do tada su Chris i Aaron vrištali od smijeha."Vjerujte mi ljudi, znam o čemu pričam."Tyron je dodao pridruživši se smijehu."Hoćeš li reći nama ostalima što ti idioti ušiju?"Dean je urlao sa svog mjesta iza bilijarskog stola gdje je igrao protiv Kylea."Sada, to je lice koje ćete sigurno htjeti prikriti tokom seksa."promrmlja Tyron gledajući Deana. Chris se vratio do kreveta, skinuo pokrivače i opsjedao Shanea koji se sada smije. Prokletstvo!Chris je na trenutak utihnuo i uzdahnuo."Nema veze."Promrmljao je i okrenuo glavu da u tišini zatraži poljubac.

Jen, Mattova zaručnica advokata, prelijepa Briana, Coleova zaručnica i drska, seksi Kayla, Deanova žena."Kako bi bilo da vas sve pozovem na zabavu 4. Dok su Chris i Shane stigli do Shaneove kuće, bili su toliko umorni da su se samo brzo istuširali i pali u krevet. Lagano ignorirajući Shaneove molećivo raširene oči, Chris mu je uhvatio usta u pljačkaškom poljupcu. Obično je stavio svoj telefon na nečujno kad god je bio u svom ličnom utočištu da razmisli. Tajron nikada ne bi pokušao da zastraši nekoga kao što je Shane."Čekaj da te povrijedi, Chris."Tyron je zarežao."Onda ćeš vidjeti moju potpuno drugu stranu.""Samo na miru, vojniče."Chris se nasmijao."Nikad me neće povrijediti."rekao je Chris sa punim povjerenjem."Dobro. Kao da bi SEAL zaprijetio civilu. Tyron se nasmejao, okrenuvši se da pogleda u Shaneovom pravcu sa upečatljivim sjajem u očima."Zločesti ha?"Tyron je klimnuo glavom."Moj tip. U redu, kako bi bilo da mu mahnem pištoljem u lice?"Tyron se ponovo okrenuo Chrisu."To sigurno može uspjeti."Chris se nasmijao."Da, tačno. jula?"upitao je Shane s toliko nade na licu."Čovječe, praviš tu žurku svake godine, ali se nikad ne pojaviš."Damon se nasmijao."Pa, za sve postoji prvi put.

Iako bi se kladio da je njegov posljednji cent Shane već znao tu činjenicu, Chris je znao da mora reci mu.. Chris je znao da Shane nikada neće spominjati susret sa svojom majkom jer je znao koliko se Chris uplašio da upozna Silviju. Nakon što je polizao Shanea, Chris se otkotrljao iz kreveta i sjeo pored Shanea. Kada je došlo vrijeme za odlazak, nakon ponoći, svi momci su zagrlili Shanea, ali ga niko nije upozorio da ne povrijedi Chrisa kao što bi to učinili u normalnim okolnostima.Čovjek je nosio svoje srce na rukavu, jebote. Nedostajao mu je Chris. Znam taj pogled. A kada je Shane otpjevao stihove... Shane je dobacio Chrisu tinjajući pogled ispod trepavica dok je provokativno lizao usne."Da, ali ne za..." "Umukni, Shane."Dean je zarežao, krenuvši prema bifeu. Hoćeš jedno?""Naravno."Chris je rekao okrećući se i gledajući Aarona kako dolazi do njegove strane.
Na vratima je stao i pogledao Shanea.