Hoćemo li završiti vezu

Dakle, da, bio je dobro sjeban u posljednjih nekoliko sati. Pritisak na grudima je nestao kada je shvatio da ga opterećuje čokoladno-smeđa, mišićava ruka.
Ovdje nema nikoga."Danny je uputio intenzivan pogled Clintu, koji je sjedio preko puta njega, naslonjenih naslona njihovih stolova."Neki" na koje je mislio bili su jebeni, i Clint je to shvatio. Bože, bio si dobar kurac.
Popušio mi je čim si ušao u kamion, a onda me molio da te zbijem. Clint je počeo spuštati noge, ali crnac je zarežao: "Ne, nemoj. I nije bio mnogo više od minute. Bred je bio zgodan i sav fin. Bio je dovoljno upoznat sa slučajevima ubistava u gej zajednici da zna da to nije bezbedno ponašanje hoćemo li završiti vezu. Tolerisao je fisting svog kurca dok se nije bolje snašao. Vrata su zazveckala i začulo se kucanje na vratima."To ili je neko okrenuo Nijagarine vodopade", doviknuo je Clint kroz vrata."Pusti me unutra i ja ću se tuširati s tobom. Clint nije imao ni najmanje pojma ko je ovaj tip. I stao si zbog mene?""Da, i htio si odmah popušiti.

Zatim dugo izvlačenje. Clint nije imao poteškoća da odluči šta tip želi. Ali sigurno se sjećaš mog kuraca, kladim se."Da, Clint jeste, ali samo prije tuširanja.

I, hajde, pusti me unutra. Njegov kurac je bio šaka i polako je radio.
Pitam se koliko je puta već bio dobar prema meni?A ja čak i ne znam ko je on i šta radi ovde. Ja radim duple."Nakon toga Clint je ostavio momka da završava tuširanje i otišao u spavaću sobu. I van. Posegnuo je za flašom Tylenola – šta je radio da je ovako visio? – a onda je posegnuo i uključio tuš da pusti vodu da se zagrije dok je prao zube u još jednom pokušaju da se riješi svega taj ukus mu je bio u ustima. I, naravno, jeste. Moram na posao. Upravo sam se spremao da idem u mrtvačnicu. Pumpanje je prestalo i tip je lagano drhtao. Oni su završili postrance u kabini, a Clintove noge su se oslanjale na staklena klizna vrata tuš kabine, a njih dvoje su udarali jedno o drugo kako bi crnca uvukli što je moguće dublje u sebe u brzom pumpanju. Pred kraj, Clint se upravo srušio od ejakulacije i iscrpljenosti, a crnac ga je okrenuo na kurac, Clint je držao ispred sebe kao opuštenu krpenu lutku, noge i ruke su mu visile, a crnac ga je dokrajčio. Da su ta jebanja bila nešto poput onoga što je tip uradio pod tušem...

Ja sam takva drolja. Kako je crnac mogao smisliti da izgleda kao bilo koja filmska zvijezda u ovakvom stanju nije Clint.