Izlaziti sa kulturnim čovekom

kancelarija Michael se zabavlja sa udatom ženom

Gospodaru.”Zatim sa blagim cerekom u glasu dodajete: „Ali nemoj da ti ovo ide u glavu, sutra u podne oboje se vraćamo da budemo ugledni mama i tata koje svi znaju... Pojačajte.”"Da gospodaru."Kažete dok se spuštate i pojačavate vibraciju.

Oči su mi skoro iskočile iz glave kada si prošao ispred mene. Ali kako se približavate, odmah ulazim u karakter i naređujem vam strogim glasom da prestanete. Ti vrlo polako hodaš prema meni ne podižući pogled;vaše oči uvijek obore u prezentaciji pasivnosti.
Zatim ga polako izvlačim iz tvoje upaljene mokre mace.„Samo zbog toga, imam novu kaznu za tebe. Onda kada se okreneš da mi se vratiš, vibracija koju si ubacila u svoju macu skoro da klizi van.
Okrećeš se i smeškaš se.“Kako želiš gospodaru... Izlaziš iz spavaće sobe i brzo hodaš između mene i TV-a do ulaznih vrata pognute glave i malog osmijeha na licu, ne usuđujući se da me pogledaš, gdje zaključavaš bravu i stavljaš sigurnosni lanac."Mislim da ne želimo nikakve smetnje.. izlaziti sa kulturnim čovekom. Ukloniš svoju omiljenu vibraciju, pomakneš svoje vlažne gaćice u stranu i ubaciš ih u macu. Izgledao si neverovatno raskalašno kancelarija Michael se zabavlja sa udatom ženom. Brzo se vraćate u kutiju i počinjete tražiti i upoređivati ​​svoje preostale vibracije pokušavajući pronaći najmanju, najmršaviju. Ali do danas to niste dozvolili, pa sam mislio da bi vrijedilo pokušati. Gospodaru."Nestašno kažeš dok zatvaraš roletne. Danas bi bilo drugačije;kupili ste svoju odjeću i druge neobičnosti samo za danas. To je bila zadnja stvar koju ste željeli čuti, ali polako ispunjavate moje želje i nadate se da ćete izdržati, pa se spustite i postavite vibraciju na najnižu postavku.“Oh, hajde, dušo, mislim da to nije dovoljno visoko... Nakon što zatvorite roletne na stražnja klizna vrata i zatim zaključate vrata, nevino prolazite pored mene u spavaću sobu i počinjete se presvlačiti u odjeću koju ste nedavno kupili za ovaj dan. Ali pošto je ovo tako jednostavan zadatak koji je trebalo prvo obaviti, mislim da bi vaša kazna trebala biti da uđete u spavaću sobu, uzmete jednu od svojih vibracija i bez uključivanja je ubacite u svoju macu. Vaš orgazam vas iznenada preplavi.

Jednostavan dizajn omče koji se zateže oko vaših bradavica uzrokujući da postanu uspravne i dodatno osjetljive. Da nisi nosila gaćice, nosila bi.
Fino ste sakupili hrabrost da to učinite, da se prepustite i uživate u svojoj mračnoj strani. Odmah to učiniš, pitajući se šta će biti prvo što želim od tebe. Neka igre počnu.”Moja ruka se pomjera do tvog dupeta i onda se polako pomiče niz pukotinu "Sagni se", kažem.„Onda ste, naravno, kao dobar ljubimac ubacili svoje igračke... Subota je jutro, i čini se da je još jedan dosadan dan kod kuće.
Idite u spavaću sobu, uzmite dvije vibracije metka koje su povezane s jednim kontrolerom. Ubaci jednu u dupe i jednu u picu. Na sebi imate crne visoke potpetice, crne čarape s mrežom, povezane sa sjajnim crnim lateks podvezicama. Izlazimo.”Dok ustaješ i kreneš da se udaljavam, kažem: “Mislim da ću nazvati Ginger i vidjeti da li bi željela da nam se pridruži.”Ginger je naša stara prijateljica koja je jednog dana, nakon nekoliko margarita, spomenula da se zaljubila u tebe.