Dota 2 matchmaking dugo vremena

Više nemate imena, bit ćete poznati kao drolja i robinja do kraja sedmice.

Ako to uradiš, obećavam ti kaznu koju nikada nećeš zaboraviti. Kada Gospodarica konacno sidje mogu vidjeti njene sokove na licu moje zene. Ali da niko od nas nije bio dobar u dominantnom roll-u, obojica su se nasmiješili i rekli da nema problema, obojica su dominantni i da bi Jonathan mogao biti i jedno i drugo. Jonathana i Susan smo upoznali prije otprilike godinu dana u lokalnom swing klubu kojem smo se pridružili i odmah smo se dogovorili. Ovdje ste radi našeg zadovoljstva, a ne vašeg. Možeš gledaj svoju robinju kurvu i vidi kako ona uživa u mom zlatnom nektaru."Za samo nekoliko sekundi čuo sam kako pišak ide u lijevak i mogao sam vidjeti svoju ženu kako pije pišu prvi put u životu.

Dušo, rob je vidio kako ponižavaš njegovu ženu, zašto je ne damo da gleda kako ponižavam njenog čudnog muža."Gospodarica pušta drolju i sjeda je da gleda kako izvodim svoj prvi homoseksualni čin. Zašto vas dvoje ne uzmete prtljag i raspakujete se dota 2 matchmaking dugo vremena. Izbliza shvaćam da mora biti dugačak najmanje 9 inča i velik oko zgloba moje žene. Tada će igre početi", Susan zatim otišao uz obećanje da će se vratiti za oko 45 minuta.

“ Gospodarica Suzan je zurila u nas oboje."Ako želite da se povučete, sada je vrijeme."Kim i ja smo se pogledale, a onda smo uglas rekli, "Nema ljubavnice"."Ne, ne želimo da povučemo Gospodaricu", cvili drolja "Možda ćemo vas čak koristiti kao naše lične kurve. „On je tvoj gospodar, a ti si njegova posuda za spermu. Nikada nisam ovo uradila muškarcu.