Kundali sklapanje provoda na marathiju

mjeseci povremenih zabavljanja

Pravi?Kako je tužno. Lew je tada bio potpuno razotkriven, a njegov izuzetan penis očigledan. Odlazeći do kreveta rekla je Lewu kako zgodan i seksi izgleda dok leži gol. Nema vremena za uključivanje/isključivanje ili striptiz igrice. Njegov orgazam je počeo da se razvija i kretao se kroz njegovo telo iz svih pravaca pravo na njegov uspravan penis. Predao sam telefon Rachael koja je spustila olovku od poentiranja utakmice.
Njih dvoje su se gurali, dahćući i gurali zajedno sa takvom žestinom da je krevet udario o zid, a lampa se negde prevrnula. Iz njene otvorene vagine tekla je kremasta rijeka.

Nastavila je ovaj proces iznova i iznova. Oblik njegovog dlana ostao je na njenoj guzici dok su ubrzavali tempo. Oni ne čitaju više od naslova prije nego što daju komentare mržnje. mislim da jesam"...
Prihvatio je i dok mu je ona otkopčala rajsferšlus, njegov nadahnuti kurac je izletio iz njegovih pantalona u slobodu."To je kao otvaranje poklona", rekla je, još jednom se kikotala. Imao je par ravno okačenih loptica koje su bile veličine kivija.Čak sam i ja bio impresioniran njegovim paketom i u tišini sam se pitao hoće li ona moći uzeti sve od njega.
Žena jebe drugog tipa, mužić slini i ponosna je što je rogonja. Pogledala je ponovo sliku i prokomentarisala da nikad nije vidjela tako velikog kurac licno. Kada je Rachael pročitala njegov odgovor, skočila je i potrčala da se našminka. Stigli smo do apartmana, prošli kroz dnevnu i u spavaću sobu. Pucao je mlazove sperme iznova i iznova, divlje stenjajući i usklađujući sada njen kontinuirani orgazam. Gotovo instinktivno, ona je tada ustala i zamahnula nogom preko njega kao što sam je vidio kako jaše na konja. Moja nervoza je odmah prestala kada sam brzo shvatila da je fin, pristojan i lagan. Rachael je nosila crne tajice koje su joj savršeno pokazivale zadnjicu i uski sportski top. S njom na vrhu njegova veličina je bila očigledna.
pa se zadrzala na fotografiji kundali sklapanje provoda na marathiju. Lew je sebe opisao kao atletskog crnca visokog 6'2" i 205 funti. Sada je njegov crni kurac blistao do jaja svojom vlagom. Uživao sam dok je gledam kako se priprema i pokušava odlučiti šta ću obući.Čupanje kose, popravljanje šminke, koji grudnjak/gaćice odabrati. Pribrao sam se i rekao... "da... Fokusirao se na samo jedan hitac za sebe i kao vješt snajperist pogodio bi svoj cilj mjeseci povremenih zabavljanja. Upoznao sam Lukea s Rachael, tapšajući ga po leđima dok je krenuo prema njoj. ali mojetestosteron me je pogodio kao strijela na njen komentar. Zatim, sa konačnim sprintom do žice, njegova su se jaja stegla i gledao sam kako se svaki mišić u njegovom tijelu počinje fokusirati.

Mnogi mlađi muškarci maštaju o tome da budu sa starijim ženama samo iz razloga što smatraju da ih ona može nečemu naučiti. Rachael i ja smo se prijavili samo sat vremena ranije, a službenica 40 nešto ju je stvarno provjeravala dok sam ja ispunjavao papirologiju. Kite su premalene. Lew se samo nasmiješio.