Usa match dating

Zbogom.'Konačno je moja majka prekinula vezu.

Bilo je to, nekako, mnogo intimnije od svih mojih drugih iskustava. Bio je gol, a njegov penis u erekciji je bio gurnut do mog pupka.

Nekoliko sekundi kasnije on je viknuo i došao, val sperme ispunio mi je dupe i kapnuo u vodu, radostan osjećaj koji mnogi poriču ovih dana. Odlučio sam da mu njegove slike zapravo nisu učinile pravdu.

Kupatilo je bilo par stepenica gore, a zatim se vratilo u veliku okruglu umetnutu stvar, sa puno rupa za mehuriće. Iza njega je bilo sjedalo u vodi, a ja sam shvatio nagoveštaj i sišao do njega, i sjeo na ivicu kade, spuštajući se, nogama oko njega. Imao je sladak ukus, pomalo nalik na cimet na koji je mirisalo kupatilo. Zadovoljio sam se s nekoliko soli, s prekrasnim mirisom jagode i cimeta, da budem siguran. Pažljivo sam se nagnula u njega i uzvratila mu poljubac, ovaj put gurnuvši vlastiti jezik naprijed. Pokušao sam da hodam na najslađi način koji sam mogao ljuljajući se dok sam hodao, dok su mi guzići obrazi nežno klizili jedan preko drugog. 'Mama, dobro sam.

Njegov jezik je osjetio da je oko mojih usta, ne snažno nego temeljito. Ponovo se nasmiješio. O moj Bože, to je bila briljantna priča. Uzela sam svoju torbu i skinula svoju tanku haljinu iz nje i sandale. Pokupio sam svoju rijetku odjeću i vratio se u spavaću sobu.

Na moje blago razočaranje pokazao je prema sopstvenom kupatilu.'Hoćeš li da me kupaš, draga moja?'Klimnula sam, skliznula s kreveta i otišla do kupaonice, osjećajući njegove oči cijelim putem na svojim leđima. On je odgovorio ljubazno, i još smo se poljubili. Nosila sam podvezice i čarape, u raskošnoj crvenoj boji koje mi je obezbijedila agencija. Nadao sam se da on nema ništa protiv ovakvih stvari. Bio sam upućen. Okrenuo se i brzo me podigao prije nego što je stavio ruke na moje bokove i uvukao svoje lice u moju otvorenu pičku. Stidljivo sam mu promrmljala zdravo.

Moj je bio vrlo neobičan seksualni život, a ovo je bio tek drugi put da sam se ikada poljubio, iako sam bukvalno izgubio broj seksa koliko sam puta imao. Bio sam otpušten. Osećaj je bio fantastičan. Prestali smo se ljubiti, a on je posegnuo iza mene i isključio vodu. Ne, odlično se zabavljam. Ne brini za mene. Godinama sam radio mnoge stvari za novac, ali napuštanje te sobe bilo je jedno od najtežih. Moj sat je bio odložen.
Jedva sam čekala da saznam zašto sam se zaručila za ovo veče. Došla sam, a on je halapljivo progutao prije nego što se popeo da sjedne pored mene i da mu dam dug, dugotrajan poljubac kojem sam se voljno podvrgla, a okus moje sperme ispunjavao je moja čula. I djelovao je mnogo mlađe.'Sedamnaest', dahnuo sam. Kad je došao do kraja, spustio je čarapu uz podvezicu na pod, a zatim mi poljubio stopalo prije nego što je i to spustio na pod. Pojurio sam nazad do kreveta i legao napred, noge iza sebe, oslonjen na laktove.
Prišao je krevetu i pozvao me da priđem, a ja sam prišla do njega i kleknula na koljena usa match dating. Plakala sam sa svakim krugom, visokim tonovima istinske ekstaze. Do danas nikad nisam došao samo od sjebanog u dupe, ali uvijek uživam u tome, i kolebao sam se na ivici oh-toliko puta.