Aplikacija za sastanke sweetmeet

Vaše iskustvo druženja može biti značajno pogođeno

Podižem desnu nogu iz mjehurića i ispravljam koleno pokazujući prste pravo naprijed kao žene u reklamama. Nakon otprilike 45 minuta mirne šetnje Marco me malo odvede sa staze na malu čistinu u drveću. Lijep je i sunčan proljetni dan i neobično topao za ovo rano doba sezone. Morate biti napolju i dozvoliti prirodi da vas inspiriše."„Izlazak napolje na malo neće ništa promeniti Marko,“ kažem sa malo frustracije zbog njegovog jednostavnog rešenja."Lako ti je pošto si fotograf, ali priroda neće inspirisati ništa o čemu ja pokušavam da pišem.""Tema nije bitna. Povlačim se tako da je samo vrh njegovog kuraca u meni prije nego što se gurnem nazad. Okreće me na silu stavljajući me na koljena i osjećam kako mi se približava iza leđa.
Zabija me dugim dubokim potezima dok gledam naprijed, rukama držeći travu ispred sebe. Pogledam gore prema potoku ispred sebe dok osjećam kako mi njegove ruke čvrsto hvataju bokove kako se njegov penis polako gura natrag u moju natopljenu macu."Ako se jebamo vani, mogli bismo se jebati kao životinje", kaže Marco dok počinje ljuljati kukovima u mene."Mhhmm! Da, Marko, pokaži mi kako ćeš me poševiti kao životinju.
Nekoliko minuta ležimo u tišini i primjećujem zvukove šume oko sebe aplikacija za sastanke sweetmeet. Sjedim opkoljevši njegove bokove dok spuštam svoj cvijet na njegovu krutu granu. Osjećam se kao kod kuće, osjećam se spokojno dok ležimo umorni i goli u svojoj bašti, kao Adam i Eva pred svojim grijehom. Brijem obje noge pažljivo, ne zato što imam ožiljak od ogrebotine, već zato što mi je zadovoljstvo što se ponovo brinem o sebi. U stvari, moj put do moje seoske kolibe bio je u svrhu eliminisanja smetnji i značajnog napredovanja u mom prvom romanu. Nažalost, čak i bez ometanja moj um ne proizvodi ništa revolucionarno Vaše iskustvo druženja može biti značajno pogođeno. Izlazim iz kreveta i skuvam lonac kafe prije nego što ponovo sjednem pred kompjuter. Posegnem za njegovim gornjim dijelom i povučem ga preko njegove glave bacajući ga u travu pored našeg ćebeta. Usne nam se razdvoje i jezici počinju uzbuđeno da se igraju kao dvoje srednjoškolaca koji se zabavljaju s roditeljem u susjednoj sobi. Poskakujem dupetom gore-dolje brzo naprežući mišiće bedara."Jebote, dušo, stvarno znaš kako da me radiš", reže on.

Ispustio sam nekoliko tihih jauka koji odjekuju u mojoj izoliranoj kolibi. Njegova ruka pronalazi moje bedro i čvrsto stišće moju svilenkastu kožu ispod mojih kratkih farmerki. „Želim da se isprazniš u meni", uspevam da kažem između mojih stenjanja. Osim otvora sa puta kojim smo napustili, mali prostor od oko deset sa deset stopa je u potpunosti okružen gustom šumom.
Zvuk pljeskanja odjekuje kroz drvo. Moram da se izvučem iz svoje kolotečine loše higijene i stalnih nezdravih grickalica. Naše oči se spajaju i počinju polako poskakivati ​​gore-dolje."Da, to je to Lauren!"on ohrabruje: "Pokaži mi koliko sam ti nedostajao."Drsko se nacerim dok počinjem brže raditi kukove. Vidim se u ogledalu, moja koža je bleda od nedostatka sunca, ali zdrava i osvežena.