Vaše iskustvo druženja može biti značajno pogođeno

Nismo drkali zajedno od prije nego što smo otišli na pauzu, a nije mi pokazao nikakvu fizičku nežnost osim onog zagrljaja kada sam se vratila u sobu. Gledajući njegove ruke kako se ispupčuju i osjećam njegove ruke na svojoj koži, osjećam kako mi se kurac meškolji. Cijeli odmor je bio u magli.
Rekao sam ti da sam dobar top!"Alex se nasmiješi, ali se trgne kada je počeo da se izvlači iz moje rupe, stenjući dok mu veliki kurac konačno izmiče. Kada se povuče, pružam ruke cimerovim grudima, počevši da mu stiskam bradavice dok me on razbija.

To će me natjerati da jebeno svršim.""Svrši sa mnom", preklinjem, boreći se da ne skrenem preko ivice. Siguran sam da bi me se takođe potpuno i potpuno odrekao da je ikada znao za bilo šta od toga.

S jednom rukom i dalje na njegovim grudima, drugom se krećem između naših tijela i hvatam svoju bijesnu osovinu. Koliko smo sada bili blizu?Žalio se da ga više ne zanimaju njegove aplikacije za sastanke, otkako smo se počeli glupirati, a bili smo fizički intimniji nego ikad kako su sedmice prolazile. Okreće se i kreće prema vlastitom krevetu. Znala sam da je prerano za ozbiljan razgovor o tome, ali osjećala sam se kao da je moj. Ne tri dana bez prestanka puštanja na mene i kritiziranja svega u mom životu. Nakon nekoliko dana stvari se i dalje nisu vratile u normalu. Glava mog kurca je potpuno zalizana od precum dok počinjem da mazim "O sranje, osjećam kako drkaš", pantalone Alex."Tvoja rupa se zabija na moj kurac. Počinje da mlati kurac o moje dupe, rukama mi se obavija oko glave dok njegove prekrasne smeđe oči bulje u mene."Znaš šta?"šapuće dok mi prolazi prstima kroz kosu. I naravno, to je i njega razbesnelo. Podižem se da ga pustim da ga iščupa s mene, tonući natrag u madrac."Bolje?"pitam sa osmehom. To je bila jedna od prvih stvari koje je spomenuo nakon što sam ušao kroz vrata.

Pomirio sam se sa čekanjem boljeg vremena. Alex istiskuje još maziva na svoj kurac, odbacujući bočicu u stranu i počinje da je miluje slobodnom rukom."Jesi li siguran u to?""Siguran sam."Za njega sam zaista mogao sve da podnesem. Penje se nazad u moj krevet, ponovo gurajući moje noge u zrak dok se svojim tijelom vraća između njih.
Moj cimer je podigao pogled s telefona, sliježući ramenima."Postalo je malo hladnije otkako smo otišli, zar ne mislite? Trenutno bukvalno tamo ima snijega.""Da, pretpostavljam da je to istina."Već sam mogao reći da nešto nije u redu. Nosio je košulju i par mrežastih atletskih šorcova, ali sam shvatio da se i on možda vratio.
On je tako jebeni stari konzervativni razborit Vaše iskustvo druženja može biti značajno pogođeno. Stenjem na obruču, moja rupa gori.

Zamotao je ruke ispod mojih koljena, počinjući nježno da se zabija u mene. Zašto nije bio ovde?Zašto nisam bio tamo i strgao mu odjeću?Zašto nismo očajnički pokušavali da se jebemo sada?Bili smo na dva potpuno različita mjesta i znao sam da to ne zamišljam.
Njegovo disanje postaje sve teže i teže dok njegove oči ne pronađu moje."Jebeno ću svršiti u tebi!""Svrši u meni!"Cvilim."Napuni me svojom spermom!""Jebi ga! Jebi ga, Tyler! Svršavam!"Aleks zakopava svoju dužinu do balčaka, a tempo mu se usporava dok počinje da zavija na sve strane."Ja također!"Osjećam kako mlazovi njegovog sjemena još uvijek štrcaju u mene dok mi kurac izbija o moj stomak, jauci koji se izlijevaju iz mene dok orgazmički užitak roji svakim dijelom mog tijela. Maštao sam o ovome otkako sam ga prvi put vidio, a sada smo to konačno i ostvarili."Mogli smo to raditi cijeli semestar?"Alex se šali, dohvativši moju ruku i spojivši naše prste."Želim!"Ležeći pored njegovog toplog tijela u malom krevetu, s njegovim sjemenom zakopanim u moje dupe i našim rukama zgrčenim zajedno, osjećam se kao da je moj.„Dobro je da još uvek imamo mnogo prilika“, kaže Aleks. Prvi put je u meni i ne želim da nikad ode."Samo ga držite tamo na trenutak.""Bože, već se osjećaš tako jebeno zategnuto", prosikta on."Nije ni čudo da momci uvijek žele anal.""Čekaj, ti to nikada prije nisi radio?"Znajući koliko je čudan, uvijek sam pretpostavljao da je u jednom trenutku pojebao djevojku u dupe.
Alex je i dalje bio prijateljski raspoložen, iako relativno tih, ali je djelovao potpuno distanciran. Zašto ti nisu bolje ocjene? Zašto još nemaš djevojku? Vidi, moj doktor mi je dao ovu brošuru o laserskom uklanjanju tetovaža. Tri cijela dana proganja me oko apsolutno svega. Njegovi udarci su odjednom još snažniji, njegova jaja glasno udaraju o moju kožu dok mi istražuje zadnjicu što dublje može.

Moj domaći zadatak odjednom se nije učinio toliko važnim. Pažljivo sam promatrao znakove na međudržavnoj autocesti, mentalno odbrojavajući broj milja preostalih do kampusa svaki put kad bih ih vidio. Kada sam ponovo bila pored Aleksa, osećala sam se kao da sam potpuno mirna.
Ležeći na boku sa Alexom, naša tijela stisnuta jedno uz drugo, odlučujem da ga prihvatim na njegov izazov."Definitivno sam dovoljno jak da te zaustavim", zadirkujem ga. Prstima uvijam Alexove srebrne pirsinge, oči mu podivljaju."O, jebote, da, Tyler! Uradi to stvarno jebeno jako!"Oči su mu se zatvorile dok prstima radim na njegovim bradavicama, a usta razjapljena."Jebote, da!"viče on, nemilosrdno se zabijajući u mene."To je tako jebeno dobar osjećaj!"Vidjevši Alexov zanos, ne mogu odoljeti da više ne dodirnem svoj kurac.