Dijeljenje savjeta za upoznavanje

Nedostajaćeš mi, mali, i čekaću do subote." Otvorila je vrata i izvukla se, ali ne pre nego što ga je ponovo poljubila. U stvari, mislio je da je prelijepa.Činilo se da to nije shvaćala, ali to nije bilo iznenađujuće. Onda u subotu, naći ćemo se ovdje u 9 ujutro i odatle otići u moju kancelariju. nježno dok ga nije pogledala u oči. „Znao sam da želiš ovo koliko i ja.“ Povukao joj je glavu unazad.

Radosno su se pozdravili i zagrlili. Bio je zadovoljan što je otkrio da je čak i inteligentnija nego što je ranije mislio dijeljenje savjeta za upoznavanje. Probudio si mi apetit, a sada se radujem još priče.. Tada ga je vidjela. Ostatak tog dana i još mnogo dana koji su dolazili, teško mu je bilo da se koncentriše na posao. „To je moja dobra djevojka.“ šapnuo je dok ju je milovao po kosi. Uzela je šolju i okrenula se da pronađe sto. Dobio je narudžbu, pratio je do njenog stola i sjeo. Otprilike na pola njene posljednje godine, on je premješten i izgubili su vezu. Tada je mogao vidjeti potrebu u njoj.

Više ispunjen potrebom za oboje kao jezik mu je skliznuo između njenih usana. Oči su joj zasjale kad se zaustavila pored njega. Međutim, tu šansu nikada nije dobio. Bilo je to prije skoro 20 godina kada je njegova ćerka bila najbolja prijateljica sa svojom mlađom sestrom.
Odjednom je prekinuo poljubac i povukao je sa sobom dok se zavalio u sjedište. Razgovarali bi samo kratko, ali je čak i tada osjetio da ona posjeduje dar.