Stranice za upoznavanje anksioznosti

Sjećala ga se jer je bio prilično ekscentričan. Onda je čula njegov glas: "Doji je."I na svoju nevjericu, osjetila je topla, vlažna usta na svojoj mački, jezik kako ju je zapljuskivao i treperio o klitoris. Poslušna si.

A onda ju je ostavio. Gledao sam te i divio ti se.Želim vam pomoći da oslobodite svoje istinske želje. Zvao se Jack.
Eric Eric?Gdje je čula to ime?Nije poznavala nikoga pod tim imenom. Pritisak na njen klitoris je izluđivao.

Ili oklevaš zato što te uzbuđuje ? Da li voliš da ti govorim vulgarnim riječima?""Onda poslušaj."Izvila je leđa."Raširi noge da te jasnije vidim. Želim da me izvrćeš, mučiš me.

Dozvolite mi da budem vaš učitelj i vaš gospodar. Bila je zbunjena. želim da me dodirneš..." Ponovo joj se približio i pažljivo, ali čvrsto, gurnuo joj glavu na pod nogom tako da donji dio joj je bio visoko savijen i njena maca je bila jasno vidljiva, čak je i maleni mokri biser njenog jezgra bio očigledan."Želiš više od toga, Nira. pornografsko, i tako gadno. Ona ga je poslušala kao i svaki rob gospodara. Riječi su je utješile, ali je čeznula za njim, za bilo kim da ublaži bol, da zadovolji njene želje.

Nemojte ih poricati. Ružna manila koverta sadržavala je pismo, avionsku kartu i set uputstava. Nije mogla da ga vidi, samo da ga čuje. Nijemo je gledala kako se vraća uz stepenice i nestaje.

U pismu je pisalo da sa sobom ne nosi ništa osim odjeće koju je imala na sebi. Ispod svega je bio delikatan povez za oči.
I bićeš kažnjena."Čula je kako se otvara fioka i iz nje je uzeo crnu kožu za jahanje s debelim drškama. Budi iskren sa ja, Nira."Sada je plakala, ali nije znala zašto. Ovdje sam da ti zadovoljim , Nira."Polako joj je iz usta pobjegla riječ: "Da... Želim da.. stranice za upoznavanje anksioznosti. Kupio je poklon prijateljici. Nije mogla vjerovati da želi ovo. Visok muškarac od preko šest stopa, pješčanoplave kose i najsjajnijih plavih sivih očiju kojoj je ikad bila svjedok. Nije se usudila da se pomeri. Shvati da nikada nećeš biti povrijeđena, samo tri puta izgovoriš moje ime i sve će se završiti. U KEDROVOJ ŠKRIJI U VAŠOJ LOKACIJI NAĆI ĆETE NOVU ODJEĆU. Nira je osjetila kako ruke njenog gospodara stižu ispod nje kako bi joj pridržale grudi dok je on napravio svoje posljednje snažne udarce u nju, i uz glasan jecaj koji je mogao biti zadovoljstvo ili agonija, pustio se u nju, paraliziran na trenutak, a zatim se povukao iz ona."Ostani takav kakav si."On je uputio Niru."Klara, ostavi nas."I Clara je poslušala. Oklevajući, navukla je gaćice i čarape, zakačila podvezice i onda se zavezala u korzet, koji ograničava iskoštavanje i otežava pravilno disanje.