Opis web stranice za upoznavanje

Tako je mekan uz moju kožu,' rekla je kad sam uočio tamni ruž na njenom osmijehu. Dok se pretvarala da traži knjigu, okrenula je glavu i zavodljivo mi se nasmiješila.'Našla sam, vikala je', prišla i sjela pored mene. Dakle, dok sam zurio u njeno telo, uspostavili smo kontakt očima dok je pričala.
Došla je i ona i mogao sam vidjeti njenu blistavu macu, kako steže stisak oko mog tvrdog kura. Kako mi je kurac postao natečen, pustio sam ga i gladio ga polako i nježno. Dok sam hodao hodnikom, otvorio sam presavijeni papir i na njemu je pisalo: 'Vidio sam kako me gledaš i svidjelo mi se. Podigla je pogled prema meni i nasmiješila se, zadirkujući. Bilo je predivno i to me je malo uznemirilo. Njene bradavice su i dalje bile ukočene dok sam je gledao. Imala je okrugle, meke guzice koje su bile tako glatke. Kako se naše veče strastvenog seksa bližilo kraju, uverila me je da želi više, pre nego kasnije, a ja sam rado dolazio kod nje u kuću bilo kada radi zabave.
Gospođica Oberg je imala 23 godine i oko 5'5 i imala je kratku smeđu kosu do ramena. Izgledala je zgodno opis web stranice za upoznavanje.