čudne web stranice za upoznavanje

Janet je bila odlučna da nastavi: "Žao mi je što sam se toliko dugo vraćao, ali Steve je insistirao na popušu prije nego što je otišao. Odlutajući u kupatilo, Janet je uključila tuš dok je skidala odjeću.

Markov auto je nestao. U ruci joj je bila prazna čaša koju je držala s dugim crvenim noktima na prstima. Nakon uzdaha, progovorila je: "Pa, gospodin Parker nije rekao da ovo prešućujem od vas ili bilo koga drugog pa pretpostavljam..." U tom trenutku Mary je znala da je ozbiljno. Dženet je počela da razmišlja, gde bi inače Mark otišao?On nije imao drugu porodicu na tom području;u stvari, ostalo mu je malo porodice. Janet je zapravo pokazala Stevea Hilla napolju neposredno nakon što se on preodjenuo, ali je željela da muči Marka idejom da je učinila više prije nego što je otišao. Mislim, nije bio u svom odelu, bio je ležeran. Siguran sam da bih mogao ugušiti istinu iz vas...ti... Janet je s druge strane znala da je Mark zaista slobodan.

Bio je to niko drugi do Jeremy Parker, Markov brat. Bilo je kasno popodne i bar nije bio zauzet. kakav je bio. Sljedeće što je Janet shvatila da se alarm oglasio. Izašla je veoma privlačna žena i počela mu čitati nered čudne web stranice za upoznavanje. Bio je spakovan i izašao je do 10 ujutro. Janet se sagnula kako bi počela skidati njegov povez. Bila je teška žena, ali poštena.
Dojio je svoje treće piće. Imala je tamnu kosu, okrugle oči boje badema, sladak nos i pune usne. Dakle, ona je počinila preljubu, pa i on!Barem je to učinila s čovjekom s posla, a ne susjedom preko ograde. Gledajući se u ogledalo, Dženet se nije dopalo ono što je videla.

Dok je zatvarala te večeri, provjerila je svoj mobilni telefon i otkrila da je isključen. Imala je dovoljno poštovanja da se uzdrži od postavljanja pitanja."Sve što imam je adresa, lokalna je, 11365 Cypress Springs."Na drugom kraju linije zavladala je tišina."Jeste li dobro, gospođo Parker?""Da, da, dobro sam. Bila je niska i sitna. Bio je to viski i soda. Nikada nije čula Džeremija da govori tako vulgarnim jezikom ili tonom. .ti... Mary je oklevala.
Prethodnog dana uopšte nije jela, pa je alkohol brzo ušao u njen sistem i sada je platila cenu. Niko joj nije prišao, ali su se čuli šaputani razgovori dok su gledali prema njenoj kancelariji. Sa izgovorom u mislima da skuha kafu, Janet je krenula kroz kuću. Sada da saznam više o ovom Marku Parkeru, pomislila je Janet. Steve je bio odsutan ili je barem bio van vidokruga. Ostavila je svoj broj i rekla da bi voljela da ga ponovo vidi. Pokušala je da sjedne i otkrila da ima strašnu glavobolju. Međutim, njene grudi su bile male i šiljaste, sa farovima koji su bili istaknuti kroz materijal. I da li ti treba još jedna runda dok George dobije?"ona je pitala."Šta te dovodi u Tulsu, i kako da te nazovem?"upitala je djevojka."Samo prolazim, i možeš me zvati mojim imenom, Mark.""A šta te dovodi ovamo danas popodne Tillie?"upitao je Mark.. Janet je osjetila kako joj bijes raste."On nema pravo da bude toliko ljut. To je pod jednim uslovom." Dženet je podigla jednu obrvu i nakrivila glavu, "A šta je to?" "Morat ćeš mi dozvoliti da te častim šoljicom kafe." "Mislim da nije, samo se pomeri i daj mi svoj prostor.“ „Ali Janet...