Dobra pitanja za postavljanje u aplikaciji za upoznavanje

Njene namere su bile sasvim drugačije, što je brzo postalo očigledno kada mi nije dala da pobegnem iz zagrljaja i poljupca. Progutao sam ga, jer bi sve drugo bilo bezobzirno - osim toga, bio je prilično dobar, blago slan, malo sladak.

Konačno, stenjajući, došla je, stežući i otpuštajući mišiće oko mojih prstiju, koje sam stalno micao, da produžim svoj orgazam. Nisam mislio da je to moguće, ali sam postao još teže, što je ona veličanstveno iskoristila, klizeći ustima sve do podnožja osovine.
Dok je ona otišla u kupatilo da se spremi za spavanje, ja sam otišao u njenu sobu i skinuo se, pa stepd u par sivih trenirki koje nosim sa sobom u slučaju da ikada započnem onaj trening koji namjeravam. Ishod ove večeri je u ovom trenutku bio prilično očigledan, pa sam desnom rukom spustio njenu lijevi guzicu, za koju sam iznenada otkrio da je samo u gaćicama. Ponovo je legla na mene, a ja sam skrenuo lijevu ruku na maženje i igranje s njima, jer mi je desna još uvijek bila na njenoj zadnjici.
Zauzvrat, počeo sam da pravim kružne pokrete prstima, a ona je dahnula. Nježno sam ga sisao, što je ona izdržala nekoliko sekundi, a zatim prekinula poljubac. Mogao sam osjetiti njene grudi kroz košulju od tanke tkanine koju je nosila - ja je nisam nosila, a njene uspravne bradavice su me povremeno bockale. Vratio sam se pokretu milovanja, dodajući lagano uvlačenje i ispuštanje dok sam to radio, i bio sam nagrađen visokim cviljenjem, držanim pri tihoj glasnoći. Prekinula je poljubac i sela, uhvativši spavaćicu za rub i podigavši ​​je preko glave dobra pitanja za postavljanje u aplikaciji za upoznavanje. Grudi su joj bile zaogrnute mjesečinom, a bradavice su joj stajale na oprezu.
Naši jezici su bili uključeni u nešto što je izgledalo kao rvački meč, a njen je pobjeđivao, što je meni bilo sasvim u redu. Tanja je još malo ispružila vrat i nježno mi grickala nos, pa sam joj polizao grlo, zbog čega se izvila unatrag. Podigao sam svijetlozelene plahte i skliznuo unutra, doguravši sve do zida, i zatvorio oči, čekajući da završi.

Gaćice nisu dugo izdržale, a ja sam kratko gledao njen obrijani djelić;Spustio sam ga na lice i počeo svoje sisanje i lizanje. Dobra priča, ali je odmah postala prilično zbunjujuća kada ste je u jednom pasusu nazvali Tanya, a zatim Ashley u sljedećem.. Jedna večera se pretvorila u dvije večere koje su se pretvorile u vezu, kad god smo oboje imali vremena. Ovaj poljubac je bio energičniji od prethodnog, a naša tijela su se počela kretati zajedno dok je naš libido počeo da preuzima. Počela ga je povlačiti dok sam malo više pažnje posvetio njenim bradavicama, motajući ih između prstiju. Ashley je bila visoka oko 5'8", vitke građe, prekrasnih zelenih očiju i duge plave kose koja joj se spuštala do ramena. Klizao sam ih sve dalje i dalje, na kraju ih doveo sve do ruke.

Zavukla je svoju lijevu ruku unutar gumice na mojim trenirkama i uhvatila moj potpuno uspravan penis od sedam inča. Nastavio sam, kao i ona, i osjetio sam kako joj vagina postaje sve čvršća. Napunio sam joj usta svojom vrelom, a ona je sve progutala, sišući i radeći kako bi bila sigurna da ima sve do posljednje kapi. Samo ne nakon sat vremena međusobnog oralnog seksa. Progutala je par puta, što je bilo na pravom mjestu za stimulaciju direktno ispod glave mog penisa. Vjerovatno je to bio samo jedan - ja sam prilično talentiran za pružanje oralnog zadovoljstva, a i Ashley je bila, ali iz nekog razloga, nijedna od nas nije mogla natjerati drugu da dođe vrlo brzo. Njena guza je ponovo počela da se diže, ali ja sam bio omotan oko nje, pa me je to oduzelo.

Zavodljivo me je pogledala, što sam mislio da je gubljenje truda – već me je zavela.