Upoznavanje sa srčanim oboljenjima

Videvši još nekoliko poznatih lica, shvatila je da je bila na momačkoj večeri svog verenika upoznavanje sa srčanim oboljenjima. Na pozornici preko puta velike otvorene sobe bila su tri mišićava, oskudno odjevena muškarca koja su plesala za različite grupe vrištećih žena, a svi su im mahali novcem.

Nisu vozili mnogo daleko, ali to nije pomoglo Stephanie, koja je provodila vrlo malo vremena u centru grada. mislim da nas traže."Curtis je promucao, a glava mu se zakotrljala unatrag dok je Steph klizila svojim kitom koliko god je mogla.

Grupa njihovih prijatelja, muškaraca i žena, stajala je ispred vrata. Tada je osjetila kako je Rhonda čučnula da joj zgrabi gaćice."Molim te! Nemoj!"Molila je Stephanie, ali Rhonda nije slušala. Stephanie je oklevala na trenutak, ali je otišla da ubaci novac, i tada je on udario. Pokušala je da se odupre, ali na svoje iznenađenje, nije se jako opirala. On ju je posmatrao u mješavina straha, uzbuđenja i zbunjenosti. Stephanie je željela da dešifruje šta bi današnja otkrića mogla značiti, ali za to će biti vremena.. Nije prošlo mnogo vremena prije nego što su Stephanieni jauci postali glasniji i prerasli u gotovo vrišteći vrhunac. Curtis nije razumio, ali je poslušao, ne čineći ni pokret da stane dok su se vrata otvorila. Shvativši da je niko neće spasiti, Stephanie je još jednom osjetila poznato, ali zbunjujuće uzbuđenje. Stephanie je odmah zagladila suknju. Prebacili su je preko parkinga, a u gužvi, Brianna je preko svog tijela navukla pojas na kojem je zlatnim, kurzivnim pismom pisalo "Buduća gospođa Carlisle".Čim su ušli u klub, elektronska muzika je napala Stephanie u bubnjevima.
Prije nego što je uspjela više reći, bila je vezana pojasom, a auto se kretao. Neki od njihovih prijatelja su odmah otišli, ali na Stephanieno veselje, većina je ostala da gleda. Grupa nasilnih žena joj je aplaudirala i bodrila kada je došla i sjela za sto, privlačeći pažnju koja je Steph učinila samosvjesnijom od svega. Primijetila je i obavila ruku oko njegove izbočine. Njegove ruke su mahnito prelazile preko njene kože, zastajući da joj stisne dojku, dok joj je ljubio potiljak.

Stephanie je ponovo pogledala Bri, koji je utješno stavio ruku na rame buduće mlade."Vjeruj mi", rekla je, "dobro ćeš se provesti."Steph je željela još više protestirati, ali prije nego što je uspjela pronaći riječi, zaustavili su se i odjednom su je izvlačili iz auta. Uz nekoliko cereka, njihovi prijatelji su pustili da se vrata zatvore, dozvoljavajući paru malo privatnosti da leži jedno drugom u zagrljaju, uživajući u izvrsnom sjaju svoje ljubavi. Nije mu trebalo dvaput reći. Steph je pala na koljena i zamalo rastrgala Curtisov patentni zatvarač. Stephanie je zbunila to što je u blizini čula veliki broj glasova.