Upoznavanje sa bubrežnom bolešću

Kako sam ga mogla toliko mrziti prije sada?"Ja... Hvala vama. Taj hladni grumen sumnje nemoguće je zanemariti, čak i pod svim slojevima blažene topline koje vam je donijelo vaše novo samorazumijevanje upoznavanje sa bubrežnom bolešću. šta se dešava nama, onda?" "Nastavit ćemo našu prethodnu vezu, gospođice Murray. Nestaje kao san kada se ovo podučavanje završi i morate se vratiti svom stvarnom životu. Bilo je više od toga, bilo je... Spremni ste da mu pokažete koliko ste dobro naučili njegove lekcije, koliko ste daleko stigli, koliko ste porasli. ali još uvek očajnički niste sigurni šta će sutra doneti. Ovo je zaista gotovo, zar ne Uzima vam peškir i počinje da vas suši naizmjence. Sada te samo čini još odlučnijim. Boreći se sa suzama, nevoljko ga pratiš tvoj profesor, da samo malo sporije ide.
Gospodin Peterson uzdiše, i srce vam se spušta." "Postoji nešto što morate razumjeti, gospođice Murray: vi i ja nismo jednaki. veza me malo zanima. osjećalo se tako stvarno... šta ako želim više od toga?“ Osjećate kako se svaki dio vas napeto čekajući njegov odgovor na pitanje za koje niste ni znali da želite da postavite. Da li čuješ tračak tuge ili je to samo želja? "Imam veoma... Zaradio si više nego peticu svojim izuzetnim učinkom ovog vikenda." Jebe me za ocjenu. Stari ti koji si mrzeo način na koji je gvozdenom pesnicom vodio svoju učionicu, umesto da nestrpljivo posluša svaku njegovu zapovest. "Već mogu čuti kako tvoji obrasci govora počinju oponašati moje.

Ne još. "Oh, i ja sam, naravno, uživao u iskustvu, gospođice Murray.
Peterson." Ne, molim vas, nemojte dozvoliti da se ovo završi. "Ali ovo podučavanje je uvijek bilo o vama, gospođice Murray.