Starost stijena relativno datiranje

Nakon četiri pumpanja iz Hada, Demetrije je pogledao prema van u apsolutnom užasu i gađenju, jer mu je iz okna, direktno u lice, poplava sperme tamnog boga pogodila pravo u usta. Ako je to bio san, ona je mislila, to je zaista bio najseksualno najuzbudljiviji san koji je provocirao masturbaciju koji je ikada imala.

Još uvijek nesvjestan šta se dešava van njene mace, postao je prilično razigran, misleći da je ovo dio neke erotske igre koju ona igra. Oči su joj se sada prevrnule u glavu iz drugog razloga dok je čula normalan govor jastuka za koji je njen erotski izazovan suprug mislio da uzbuđuje."Pripremi svoju utrobu, moja predivna kraljice. Večeras je ipak bilo toliko drugačije da je pomislio da će se možda stvari promijeniti između njih. Smrznut do Persefoninog grlića materice zbog ledene oluje njenog nektara koji je tekao preko njega, Demetrije nije mogao pobjeći, ali se mogao trzati i boriti, a svaki pokret ju je izluđivao. Sve su to dobre osobine koje je imao, a što se većine tiče, bio je čak i prilično privlačan. Boreći se za vazduh, slučajno je nastavio da češlja Hada (i Persefonu) svojim licem, nogama, rukama i telom;silovito mlati i bori se da dođe do daha. Zapanjujuće, vidjela je da mu je kurac, uprkos cijeloj muci, bio tvrd kao i uvijek.Šapućući mu na uho izgovorila je riječi koje su Demetrijusa izmamile osmijeh."Pretpostavljam da si zaradio onu šipku od nara!". Kada je njena maca počela da se otvara, svetlost je pala u njenu hladnu mokru mračnu pećinu i Demetrius se trudio da proviri van. Pripremi se da primiš moj sveti tamni štap Moći!!!"Had je zaurlao najseksipilnijim glasom koji je mogao dobiti."Moj štap želi da isprazni svoju moć u tvoju svetu pećinu!!!". Uprkos hladnoći, Demetriusov kurac je bio u plamenu, grčevito je slinio spermu poput vatrogasnog crijeva, zatvorio je oči i zabacio glavu u ekstazi, otvarajući usta kako bi mogao popiti onoliko njenog slatkog hladnog soka koliko i njegov tijelo može podnijeti. Njeno mešanje u krevetu probudilo je usnulog Hada i on se otkotrljao na bok, nežno milujući ženin obraz."WOW!"uzdahnuo je."Bila si nevjerovatna sinoć Persephone! To je zaista bilo nevjerovatno."Nacerivši se sa samozadovoljnim smiješkom zadovoljstva na licu, ustao je, a njegovo čvrsto mišićavo plavo dupe se mreškalo dok se protezao."Pretpostavljam da jednostavno ne možeš odoljeti mračnoj osovini Gospodara mrtvih, zar ne, libo?"Rekao je potpuno ozbiljno. Stojeći na vrhovima prstiju, dok je cijelim tijelom zadirkivao njene zidove, počeo je divlje odustajati da ljubi i liže njeno unutrašnje dugme za ljubav. Očajnički pokušavajući pobjeći s njegovog puta, njegova očajnička borba samo je poslala Persefonu dalje u erotsku orbitu. Nekoliko sati kasnije, Persefona se probudila, misleći da je čitava luda seansa bila samo erotski san.
Pogled užasa obuze Persefonu kada je na trenutak pomislila da je možda mrtav. Istraživao je svaki milimetar njene mace svojim tijelom, milujući ovdje, ljubeći tamo, trljajući ovo, ližući ono, prateći njene unutrašnje reakcije, prilagođavajući svoju tehniku ​​kako je bilo zatraženo.
Smijao se u sebi da čak ni njegov brat Zevs nije mogao izazvati takvu strast. U nevjerovatnom zanosu snažno je ugrizla svog muža dok je jurila u 4-satne valovite, neprekidne višestruke orgazme. Sagnuvši se da ga bolje pogleda, podigla ga je do lica i stavila u svoja usta. Okrenuvši se prema otvoru njene pičke, legao je na njen grlić materice;široko raširi obje ruke i noge i pogladi pod, plafon i oba zida njenog vaginalnog kanala u isto vrijeme. Iznad njegove glave pustila je ledeni tuš koji mu je cijelo tijelo oblio svojim sokovima. Mračan i oštar, ozbiljno je shvatio svoj rad suđenja mrtvima i izricanja vječnih kazni za zla djela. Smatrao je da je to normalno za stare bračne parove i samo je pretpostavio da je tako trebalo da bude.
I Had i Demetrije su se držali za dragi život (Had napolju i Demetrije unutra) dok su obojica jahali njen strastveni talas. Džinovski Hadov penis jedva je mogao da stane u njenu macu s njim takođe unutra, a njegov vrh je ležao tačno na njegovom licu, dok je donji deo glavića snažno gurao Demetriusova prsa. Njegov penis natekao je čak i veći nego inače dok je gledao svoju ženu kako se gola grči i nekontrolisano stenje na njihovom krevetu. U jednom trenutku bio je izgubljen u blaženstvu sišući veličanstveni klitoris svoje boginje Persefone, a sledećeg trenutka je tako besceremocionalno gurnut u njenu pećinu sočnog zadovoljstva. Pretpostavio je da je bila toliko preplavljena prizorom njegovog božanstva da više nije mogla obuzdati svoju požudu za njim i to ga je jako uzbudilo. Lice mu je bilo zaleđeno od njenih sokova, otvorenih usta, nije mogao da se skloni s puta jer više nije bilo slobodnog mesta starost stijena relativno datiranje.