Dating plumb axes

poluživot datiranja uranijuma

Njen um je plivao dating plumb axes.
Zabacila je glavu unatrag dok se zavoj meko kotrljao preko njenih malih grudi. Ali onda je došlo vrijeme da Marie kaže Silviji kako je to bilo, šta očekivati ​​kada se stvorenje poveže s njom."Stvorenje će biti grubo prema vama samo ako ste grubi prema njemu. Osjećala je kako joj hladna vlaga ljubi kožu dok se kupala;pripremljen za stvorenje.
Način na koji se pritiska u vas, oblikuje vas, postaje vi. Kunem se, neki od njih su prakticno molili za to kada sam ja otisla. Svjetlo je zabljesnulo zeleno i vrata su se otvorila. Dok joj je to steglo u stomaku, Sylvia nije mogla a da ne izgubi oslonac. Kao da je to nagrađuje. Domaćin kao da nije osjećao bol niti su se ugušili. Svetlo sa njene leve strane se ugasilo. Izgledalo je mrtvo. Ali onda je dahnula kada je osjetila topli dodir sa strane svoje potkoljenice poluživot datiranja uranijuma. Raširila se preko njenih ramena i klizila niz njene ruke. koža. Iz muške vreće se pojavio dugotrajan jauk i plavokosa žena je brzo odstupila dok je kamera klizila unazad.
Doktor je objasnio da je to bolje jer se nadaju da će ova genetska predispozicija preći na stvorenje, sprečavajući ga da se razmnožava. Jalov. Jarka cijevna svjetlost na svakom zidu oko savršeno kvadratne sobe održava prostoriju svijetlom i vidljivom. To je bio njen posao.
Bio je dugačak možda šest, sedam stopa. Ali tada su usne stvorenja prešle preko struka. Nije morala da brine. Omotao je oko nje nešto što se činilo kao sati, pažljivo i usko motajući svoje meso oko sebenjena.