Poluživot datiranja uranijuma

izlazak bez samopoštovanja

Uzeo je konopac i zgrabio je za kosu, natjeravši je ponovo na krevet. Jebao je sve jače i brže dok je ona stenjala vičući da se sprema svršiti poluživot datiranja uranijuma. Priznaj, rekao je, svidjelo ti se, kurvo i ošamario je. Izvukao je ruku, tako mokru i kremastu.
Pitao ju je da li želi da svrši. Sjedila je na koljenima, ruke pored sebe, pognute glave, pokorna cijelim putem. Molila ga je da prestane, kroz svoje prigušene jecaje. Njene oči su molile da budu jebane dok je klimala glavom. Ja sam tvoja kurva, vrisnula je izlazak bez samopoštovanja. Bože, ti si takva kurva, rekao je. Glasno je stenjala dok je gurnuo 3 prsta u nju.
Ti si takva kurva, govorio je iznova i iznova, vadeći mu kurac i šamarajući je, govoreći joj kakva je prljava drolja. Osvježio je piće i sjeo na stolicu nastavljajući svoj program na TV-u, slušajući je kako sve glasnije moli da je pojebe. Izvadio je vibrator, bila je crvena i blistala, klitoris joj je natekao nevjerovatno. Odvukao ju je i ošamario, da jesi, rekao je, i kasniš. Budi se svakih par sati da je koristim iznova i iznova, usta, dupe, pička. Pokucala je na vrata i on je odgovorio.
Rekao joj je da će tako dobiti ono što zaslužuje. Sisala je jako dok je on mazio svoj kurac govoreći joj kakva je drolja. Odvezao ju je i privezao u drugu poziciju za krevet, tako da nije mogla otići. Pripadala mu je cijelu noć i on će se pobrinuti da ona ne ode. Snažno joj je uštipnuo bradavice, a zatim opipao klitoris. Pozdravila ga je dugim poljupcem dok je zatvarao vrata.Šapnula mu je na uho ja sam tvoja kurva. Uhvatio ju je za kosu i natjerao njeno lice prvo na krevet, dižući joj suknju i zabijajući svoj tvrdi kurac duboko u nju ne puštajući kosu. Skinuo joj je odjeću i vezao je, raširenih ruku i raširenih nogu, za krevet.