Aplikacija za upoznavanje za android

Gurnuo je kukove naprijed, ali je stao. Samo je usporio da mi poljubi lice i vrat. Prišao je još bliže i maknuo prst s moje mace.

Već je bio veoma težak. Njegove su ruke uhvatile moje noge dok me jebeno jebao. Izvukao se, ali je zadržao moju kosu. Obuzeo me je orgazam. Poljubio me, a zatim zgrabio maramice sa strane našeg kreveta. Osjetila sam kako je zgrabio dvije šake, a onda je povukao, uzrokujući oštar udah za koji sam znao da će me pozvati."Moja napaljena igračka je ovako lijepa aplikacija za upoznavanje za android. Raširila sam noge za njega. Lagano je vukao nokte niz moja leđa dok me polako jebao.
Nije mu trebalo dugo da me gurne na pod prekriven tepihom ispred sebe.Želeo me je koliko i ja njega. Poljupci su sada bili uporniji. Njegov penis je tako duboko ušao u moju macu sa svakim udarcem, udarajući usput u moju g-tačku. Znao sam da ne želi da igram igrice.

Počela sam stenjati i gurati se u njega, ali on me uhvatio za kukove."Samo me pusti da te pojebem, curice. Glasno sam stenjao i apsolutno sam volio osjećaj ispunjenosti."Dobra djevojka", rekao je.