Udata nakon 6 mjeseci veze

On se nasmiješio i sagnuo je da joj podigne glavu da ga pogleda u oči. I on je to osjetio i iznenađenje ledeno hladne vode koja mu je udarila u jaja natjeralo ga je da uđe u njeno dupe.
Odjednom je voda postala hladna, a osjećaj hladne vode koja je udarala njenu macu i klitoris bio je previše i poslao ju je preko ivice. Mislim da neko želi malo pažnje!", prednjala je i kleknula i počela uzimati njegov kurac u svoja usta. Nije gubio vrijeme na predigru , i gurnuo njegov kurac u njenu već mokru macu. Podigao je jednu nogu i naslonio joj stopalo na stranu kade.
Lagano ga je zapjenila, posvećujući posebnu pažnju njegovom kitu. Thomas se nasmiješio i rekao: "Bolje da zapjenimo, jer će nam trebati podmazivanje tamo gdje želim ići!"Zato ju je pokvasio i dobro zapjenio, odvojio je vrijeme da pomiluje svaki dio njenog tijela. Thomas se probudio i otkotrljao iz kreveta, sjeo na krevet i obrisao lice rukama. Naslonio se i uhvatio joj bokove , snažno se zabijao u nju i gledao kako je zabacila glavu, stenjajući od zadovoljstva. Prišla je teško, a on se nasmiješio dok joj je glava zabacila unatrag dok ju je orgazam teško obuzeo. Usporio je i čekao dok posljednji talasi ne pređu preko nje.

Ona je stajala digao se i ponovo ga poljubio u usne, a on ju je okrenuo tako da je ledja bila pritisnuta na zid nasuprot tus kabine. Odmahnula je glavom i rekla, "Samo izvoli i stavi ga!"Nasmiješio se i pritisnuo glavu svog kura uz njen anus, polako ga pritiskajući u njeno dupe. Bio je zaprepašten kada je zavesa bila odgurnuta u stranu, a krupna, visoka crvenokosa ga je pogledala sa iskrivljenim osmehom."Nevaljali čovječe, počinje tuširanje bez mene!", ismijavala je dok je ulazila pod tuš i ljubila mu usne. Podigla je pogled i primijetila da je glava tuša odvojiva i spomenula je Tomasu. Zastenjala je od bola, a zatim od zadovoljstva dok joj je ruka posegnula iza njegove glave i pritisnula njegovo lice uz svoje rame. Nasmejao se i odlučio da ode pod tuš da se malo opere i pokuša da se probudi. Kada se ponovo navikla na kurac u dupetu, on je zgrabio glavu tuša i njome je prošao niz njeno tijelo, probijajući se s njom do njene mace, a on se petljao s tušem kako bi pronašao pravi sprej da joj naslovi klitoris i mačku . Tomas se okrenuo i dao joj spužvu, puštajući je da prođe rukama i sunđerom po njegovom tijelu udata nakon 6 mjeseci veze.
Nagnula se na zid tuša, odmarajući se od napora vođenja ljubavi."Bože, dušo, tako si dobra!"Thomas se sagnuo i poljubio je u podnožje njenog vrata."Šta kažemo da napravimo malu pauzu i kada se topla voda vrati, operemo se i krenemo u park? Mislim da bismo mogli pronaći lijepo malo privatno mjesto gdje bismo mogli raditi neke jako nestašne stvari jedni s drugima!"Harleigh se nasmiješio i rekao: "Sviđa mi se način na koji razmišljaš!"Ona je izašla, a on je izdržao hladnu vodu da očisti svoj kurac. Prešla je rukama niz njegova prsa i dolje do njegovog kita, koji se ohrabrivao od ženskog upada."Hmmm... Njegove usne su pronašle njene grudi i on je sisao njene sise, grizući joj bradavice dok je usporavao zabadanje, koncentrišući se na produžavanje trenutka.
Poslala mu je ruku na jaja i masirala ih dok je polako sisala njegov kurac, koji je ponovo postajao tvrd."Čovječe, svidjelo mi se kako si se sinoć osjećao u mom dupetu, ali mojoj pički treba malo pažnje!, stenjala je dok je razgovarala s njegovim kitom. Naslonio se na zid tuša dok su njen jezik i njena usta činili čuda na njegovoj muškosti. Njena ruka je pritisnula njegovu ruku kada je pronašao pravo mesto i on je pojačao svoje udare u njeno dupe."Daj mi to, dušo! Želim da me JAKO pojebeš u dupe!", povikala je, a on joj je dozvolio da preuzme tuš. Noge su mu se raširile, a ona je sjela na ivicu kade da odmori koljena. Snažno ju je uhvatio i počeo da je gura dole da bi se susreo sa svojim penisom u usponu, i postao je muškarac opsednut da joj uđe u dupe u isto vreme kada je ona došla. Sagnula je ruku i isključila vodu, dok je njegov penis još uvijek bio u njoj. Upalio je vodu i dobio je onako kako je volio, a onda se popeo unutra i počeo da se ispira.