Online upoznavanje ili ne

chispa besplatna aplikacija za upoznavanje

Njen tata nije puštao mačku iz torbe.Činjenica da je već imao saznanja iz prve ruke o mojim sposobnostima sisanja penis mislio je da je između mene, njega i njegove žene.

Zatim smo se u nekoliko navrata obojica sagnuli otkrivajući obje naše jebene rupe puštajući ga da uporedi. Ispustila je malo cviljenje dok sam je jebao njenu macu jezikom uživajući u slatkoći njenog lubrikanta dok je pomicala ruke na svoje grudi brzo ih oslobađajući od granica kako bi ih mogla masirati i igrati se svojim malim čvrstim, potpuno uzbuđenim bradavicama kao samo znala je kako da dobije krajnje seksualno zadovoljstvo za sebe od dva visoko erogena vrha. Povratne informacije koje sam dobio bile su vrlo ohrabrujuće i mnogi od vas, uključujući Sally za koju sam napisao original, zatražili su nastavak pa evo ga.[Usput, ovo je u engleskom formatu UK za jednu osobu koja je spomenula moj pravopis.] Kao što sam obećao, dan nakon što sam proveo cijelu noć u druženju s njenom majkom i kada mi je mozak sjebao njen očevi sjajan alat, sreo sam Lindu u Latino Expressu.

Bojala sam se skorog dolaska vlastitog tate, ne znajući kako će reagovati, ali nisam se trebala brinuti. Linda mi je kasnije rekla da ga je čula kako ulazi u kuću dok je sjedila na ocu dok ju je on jebao jezikom. Moja pička je još uvijek bila mokra i pulsirala od prethodne noći;dok me dupe boljelo kada sam sjeo kao podsjetnik na divan udarac koji je dobio od ogromnog kuraca njenog oca online upoznavanje ili ne. Linda je na drugom kraju imala tatin kurac dijelom u ustima, gotovo se gušila u tatin masivni kurac, dok je ono što nije mogla stati u usta stimulirala objema rukama, snažno i brzo gladeći dugu šipku dok je blistala s njom pljuvačke. Vratili smo se za naš stol i ispričao sam Lindi o svojoj fantaziji."Zaista bih volio probati tu Sally, ali kako ćemo to uspjeti?""Moraćemo da smislimo plan, ali mislim da dok to ne uradimo, treba da izbegavamo da im dozvolimo da nas jebaju, tako da su oboje očajni zbog naših uskih malih pičkica, tako da ćemo se oboje mnogo zadirkivati ​​što bi trebalo da bude u svakom slučaju zabavno i vidjeti šta će se dogoditi." Tako je bilo sljedećih nekoliko sedmica užasno smo se zadirkivali u svakoj prilici. U petak uveče sam otišao kod Linde, pazeći da sam u četvrtak i sve vreme koje sam imao u petak pre nego što sam izašao iz naše kuće zadirkivao tatu do te mere da je zaprljao prednji deo pantalona predspermom na dva odvojene prilike.

Njen vrisak nije prošao nezapaženo i glas je povikao: "Pa ja nikad!"Čuo sam glas kako govori, a zatim čuo kako se vrata zatvaraju za njom dok je odlazila. Nismo se previše naspavali te noći dok smo uživali u tijelima jedni drugih i koristili nekoliko novih igračaka koje je Lindina mama kupila, bolje od svijeća ako su malo bučne, ali smo namjerno bili glasniji nego inače u nadi da nas njen tata može čuti i da bi saznanje šta smo spremali bilo uključeno i neustrašivo idućeg jutra.

Sljedećeg jutra Linda je sama otišla na doručak kako je planirano, ja sam je ostavio dolje s ocem na desetak minuta, a zatim sam tiho slijedio da se uvjerim da stvari idu po planu. Prestala sam sisati Daveov kurac čim je moj tata otvorio usta i upravo je htio ustati kada je Linda smirila cijelu neugodnu situaciju."Sally radi za mog tatu ono što bih volio da radim s tim vašim ogromnim kiteom, g.
Kleknuo sam pored Linde;namignula mi je dok je nastavila pohlepno gutati mesnati štap svog tate, stenjajući kao što je to činila, pljuvačka joj je curila iz usta i bježala s njenih usana na gustu osovinu, formirajući mali potok koji se spuštao do njegovih jaja, ali ne uspijevajući završiti svoj put dok je prekidala mlaz pokretom penisa prema gore koji su čvrsto držale obje njene nježne ruke, pokret je protrljao tekućinu po cijelom stupu dodajući joj glatkoću, omogućavajući njenim rukama da lakše klize gore-dolje. Osjećam se pomalo izostavljeno i moram priznati da se osjećam prilično zeleno sa zavist." Nasmiješio sam se svom prijatelju, "Pa, da, moram priznati da su ti roditelji oboje tako zgodni, posebno tvoja mama, samo razmišljanje o njenim ustima na mojoj pički sinoć me je tako napalilo." "Pa, barem si dobio neki, slušajući te natjeralo me da smočim gaćice, osjećam se toliko frustrirano da ne znam da li da više ikada razgovaram s tobom.” rekla je, pokušavajući da izgleda ozbiljno i strogo, ne uspijevajući da joj se oči nasmiješe pravo prema meni. Mogao sam reći da je Linda sada vrlo blizu vrhunca, ali nisam želio da spere, ne još, prestao sam sisati njen klitoris umjesto da sam spustio glavu do njene guzice, bilo je malo nezgodno jer je kabina bila mala, nije baš napravljena za ovu konkretnu upotrebu, ali nakon što sam joj podigao noge tako da su se naslanjale na vrata iza mene, uspio sam dogurati usta do njenog dupeta gurajući jezik između nabora dok nije došao u kontakt s njenim gumenim naborom i konačno malim savršeno zaobljenu rupu u sredini, počeo sam lizati nježno meso uživajući u mošusnom vlažnom mirisu njenog dupeta dok sam u isto vrijeme uspijevao da svoj četvrti prst zabijem u uske okvire njene pičke. Moja usta su se pomerila prema gore mojim jezikom tražeći sve dok nisu pronašla njen dugi debeli klitoris u erekciji, kada se jednom locirao, pređem jezikom preko njih inicirajući još jedno cviljenje od nje, počeo sam da ližem bespomoćni nerv ispunjen brežuljak, uvek me je oduševljavao koliko je velik.
Ušli smo u toalet, a ja sam krenuo prema zadnjem ormariću s desne strane, bilo je svega četiri kabine, nadao sam se da nećemo biti ometani jer je ovo bilo vrijeme u kafiću. bio u stanju da prođe jezikom od jednog kraja njenog proreza do drugog iznova i iznova prije nego što sam ustima progutao cijelu njenu macu bez dlake i jezikom je prodro koliko je to ljudski moguće. ahmm... Bio sam siguran da inače nije ovoliki jer sam ga sisao kao mali kurac prije nego što sam uhvatio mali gumb između usana i napao ga jezikom. Njen orgazam je bio najintenzivniji kome sam prisustvovao, zbog čega sam se osećao veoma zadovoljno svojim jutarnjim poslom jer se njeno telo počelo smirovati nakon gotovo histeričnih pokreta tokom njenog orgazma. Njeno lice koje je odražavalo njenu fascinaciju i seksualno uzbuđenje, nije me prekinula ni jednom dok nisam završio sa prenošenjem svih jezivih detalja ne ostavljajući ništa mašti."Moj bože Sally, znam da su oni moji roditelji i iskusio sam mnogo trojki s njima, ali zvuči kao da si imala paklenu sesiju s njima.
Gurnuo sam je rukama hvatajući malene tangi, povlačeći je prema dolje dok nije podigla guzu, prvo jedan obraz pa drugi, tako da sam mogao povući sićušni materijal niz njene duge noge dok ga potpuno ne skine. ammm...

Lindini pokreti su sada postali bjesomučniji i znao sam da će svršiti. hmmm... Dok se ona oblačila, moj um je krenuo na misli o kurac i počeo sam razmišljati o kurac mog oca, a zatim o kurac njenog oca i kako bi bilo divno imati oboje odjednom, po mogućnosti dok mi Lindin slatki sok od pičke puni usta chispa besplatna aplikacija za upoznavanje. Nismo uvježbali sljedeći dio i nijedno od nas nije znalo šta dalje da radimo ili kažemo, na kraju sam povikao grdljivim glasom: "Bože moj Linda, šta to radiš?"Brzo dodajući: "Trebalo je prvo da mi ponudiš nešto od toga, ja sam gost koga poznaješ i ja bih takođe želeo malo te velike kobasice za doručak." Dave je čuo moj glas, mora da je prestao da jede ukusnu pičku svoje ćerke , kako nisam mogao čuti njegovo gunđanje ili zvukove zadovoljstva koje je nekoliko sekundi ranije ispuštao dok je jeo Lindine jebene rupe, očito je ostao bez riječi.

Green, volio bih ponovo popušiti vaš ljupki kurac i moj tata se ne bi mogao požaliti sada bi mogao?". Moje su se ruke užurbano igrale s ogromnim lopticama, trljajući ih, a zatim ih nježno stiskajući kao da ih pokušavam nagovoriti da se odreknu svog dragocjenog tereta guste kremaste boje. Linda je isto uradila svom tati i kad god smo imali priliku radili smo slične stvari jedni drugima tata. siguran sam da je jako dobra pušač takođe." Linda i ja smo se pogledale i cerekajući se kao par Cheshire mačaka koji će dobiti svu kremu.

Mogao sam osjetiti kako Lindina ruka obuzima moj seks kako klizi duž mojih natečenih usana navlaženih mojim sokovima, nakon što me je neko vrijeme tako trljala, umetnula je dva prsta u mene vrteći ih duboko u mojoj mački, a zatim otvarajući i zatvarajući svoje dugačke vitke prste kao makaze. Naravno da je Lindina maca bila poput peći i bila je vrlo mokra, popuštala je s lakoćom tako da je moj prst nestao unutar njene rupe dok je polako stenjala, brzo stavljajući ruku preko usta da se smiri. Provirio sam u kuhinju i tamo su bili, oboje su se svukli, a kućni ogrtači ležali su u gomili na podu pored njih. Ponovo sam uvukao srednji prst duboko u nju i sa čuđenjem je posmatrao kako joj je meso postepeno popuštalo da dopusti povredu dobrodošlice, kada sam duboko u nju pomerio dugi tanak prst kružnim pokretima, osećajući glatku kupolu njene unutrašnje pećine dok se držala do vrha moje glave sa obe ruke. Nosila sam najoskudniju moguću odjeću po kući, pazeći da tata vidi moju ćelavu macu i moju sićušnu rupu u dupetu kada niko drugi nije gledao, sjedila sam u očevom krilu dok je gledala TV, pazeći da se diskretno trljam o njegov ogromni kurac dok ne bio je čelični tvrd, trljao ga je ako se sretnemo na sletištu ili u hodniku, brzo prstima prstima kada niko nije bio u blizini osim njega i hranio svoje prste njemu ili sebi, ali uvijek smišljajući neki izgovor zašto se ne možemo jebati. Počela sam sisati glavu gurajući sve više i više njegovog mesa u usta dok mi nije bilo u grlu sa usnama koje su čvrsto okružile korijen, dok je moj nos, kroz koji sam sada morao duboko disati i unutra i izdisati, bio zakopan u njegov stidne dlake.