Zabavljanje uz socijalno distanciranje

kako se istaći na sajtovima za upoznavanje

Prvo morate očistiti nered."Izgledajući zbunjeno, upitala je "O čemu pričaš?""Govorim o Deanu. Upravo je uvrijedila njegovu muškost nazvavši ga pičkom. Bio je ljut i povrijeđen;ko ona misli da je... Nije se pomerila. Kakvi su ti planovi za noć?"Smejući mu se, nasmešila se i rekla: "Pretpostavljam da moji planovi više nisu bitni...šta biste želeli da radim večeras?""Dobro, jer si sada zaglavio sa mnom. Spustio je slušalicu psujući i odjurio pod tuš. Sagnula se da provjeri Johna, bijesno gledajući Deana.. zabavljanje uz socijalno distanciranje.
Kada je završio, suze su joj potekle iz očiju, ali nije bilo zvuka plača."Je li mi oprošteno?"upitala je tiho."Da."dok ju je gurnuo na pod i rekao "Sisaj mi kurac i neka traje dok se igra ne završi. ali shvatila je da je nedostajao.
"Čistila sam nered od sinoć. Dok je sklopila oči i sama utonula u san, on joj je šapnuo na uho... Ubrzo je grlila bokove prema njegovoj ruci, čak je uzvratila i poljubac. Ja sam umjesto toga izabrao Johna. Nekoliko sedmica prije imala je abortus i odlučila je da želi to učiniti s njegovim zaposlenikom u pravoj vezi, a ne onoj zasnovanoj na seksu.
Kad se istuširao i osušio, skuhala mu je supu i donijela mu obrok na kauč. "Želim uživati ​​u dobrom sisanju kurca, pa krenite u to."Nagnula se preko sjedala i počela koristiti svoje oralne vještine da mu siše kurac. Kada je završio tuširanje, uskočio je u svoj kamion koji je bio na autopilotu.

Razmišljala je u sebi...nema šanse da to uradim... Posegnuvši jednom rukom, otkopčao joj je pantalone i kliznuo rukom prema prednjoj strani, trljajući njenu macu kroz njene gaćice kako se istaći na sajtovima za upoznavanje. Pokušavala je biti neko ko nije. Stajala je tamo u šoku.

Oči su joj se zatvorile i htjela je zastenjati, ali je znala da će biti u nevolji ako pusti spermu iz usta."Idemo."bilo je sve što je rekao kada je izašao iz kamiona. To bi mogla biti rječnička definicija disfunkcije.
Izvukao je kurac i rekao tiho, ali namjerno... Volim i ja tebe. Zaokupila se po kući, skupljajući smeće sa pokera u četvrtak. Kada je prekinuo poljubac, malo je zacvilila. Podignula je pogled prema njemu, duboko udahnula i rekla: "Šta si ti pičkica, je li to sve što imaš?"Došli su pravi šamari u njeno dupe.
Također je izlazila s jednim od njegovih zaposlenika u isto vrijeme kada je mrdla po gradu. Nadam se da je ovo fantazija, a ne tvoja stvarnost..