Fdny sajt za upoznavanje

Dakle, nisam suštinski, ali bez mene će sve biti slabije, dosadnije, manje živopisno, a njemu će trebati moja intuicija, da se suprotstavi tuđoj racionalnosti.
Nakon večere smo otišli u dnevnu sobu uz još malo vina. Karen je objavila da je potpuno iseljena iz svog starog stana i da je tek sljedećeg dana morala obaviti neke radove na čišćenju. Ali šta ću sada?"Pitao sam."Da vidim šta mogu da uradim.

Bio sam laka igra za svaku devojku koja me je udarila."U pravu si. „Evo za Beth.“ Debbie je nazdravila.
Ovo mnogo objašnjava. „Zdravica za Karen.“ Debbie i Beth su ovog puta stajale, a Karen je počela da ustaje, ali je Debbie gurnula nazad dole. "Ahhumm. "Za Debbie!", dodala je Beth, i svi smo pili za Debbie. „Najslađa stvar koju sam ikada znala, a ne podla ili lažljiva kost u njenom tijelu.“ „Oh, ne mogu ti dozvoliti da nazdraviš na to!“ Beth je povikala: „Imam svoju zlu crtu.“ „Ćuti ti!“ Rekao sam joj, „I primi kompliment ljubazno.
Dve devojke su već znale mnogo jedna o drugoj, donedavno su obično bile centralne za sve najveće događaje u mom životu, i svaka me je čula kako pričam o drugoj. To je dovelo do uplakanih djevojčica na vrhu stepenica, a Karen i Debbie su ih smjestile nazad, ovaj put za noć, dok smo Beth i ja čistile staklo."Znaš, ova kuća je ludija od voćne torte. Odozdo prema gore." Djevojke su završile svoje, a mi smo se zavalili, dok sam ja napunio čaše, ali samo do pola fdny sajt za upoznavanje.

I mojim sestrama ovdje. Ne mogu smisliti bolji način da provedem noć nego sa vama ljupkim damama, i drago mi je da ste svi su dovoljno ludi da sada budu ovdje.""Pila bih za to", odgovorila je Debbie, "ali mi je ponestalo vina.""Biću loša u tome," odgovorila je Beth uz pijani kikot i nekoliko puta zamahnula glavom gore-dolje na moj kurac prije nego što je moj kurac dodala Debbie. Beth je na pola puta. I ja sam katalizator.
Ali nikada nisam stigao da joj kažem za Beth, a kada sam objavio vest, sve je otišlo dođavola u ručnoj korpi. Debbie se nasmijala i učinila isto, sisala me duboko i potpuno nekoliko puta, a zatim se povukla i uperila moj kurac u Karen.
"Kunem se da nisam videla da se stvari ovako spajaju otkad, bože, mora da je prošlo skoro 500 godina." "Zdravica." Beth je podigla čašu "Za Jacka. Nisam je čak ni čuo da hoda iza mene. Kauboju."Zadirkivala je da me bocka drškom metle."Želiš. Debbie je nekako smirila neke osjećaje i ubrzo se vratila dole da završi pripreme za večeru. Ali Debbie i ja smo se složili da je za nas to dijeliti i dijeliti podjednako.