Santa cruz speed dating

Ali bio sam spreman za slučaj da se radi o provalniku kojeg smo prekinuli. Ako te ovo što sam rekao uvrijedi, odvešću te kući i nikad više nećemo pričati o ovome ."Stavio sam ruku na ključeve kao da ću upaliti auto, kada je Kay stavila svoju ruku na moju."Nisam uvrijeđen gospodine Sam! Zapravo, polaskan sam što tako razmišljate o meni.
I svaki put kada bi se približila Cummingu, pomjerao bih prste i gledao kako se širi frustracija."Molim? Molim vas, gospodine Sam? Nemojte stati! Bio sam tako blizu."Primijetio sam da kad bi moj jezik lizao gore-dolje kožu iznad njenog gornjeg dijela čarape, Kej bi postala živahnija. Iznova i iznova sam je jebao, a Kay je vrištala iznova i iznova. Osjetio sam kako mi kurac skače u pantalone dok sam palio auto. Razgovarali smo, ali nisam se koncentrisao na njeno lice u tom trenutku.
Ruka mi je kliznula ispod njene čašice grudnjaka i našao sam njen čvrsti ubod. Uživajte u večeri. Kontrast na njenim bijelim nogama učinio je da izgleda još seksi. Ne želim biti tako gruba, ali smatram da si vrlo zanimljiva.
Svaki put kad bih joj uvrnuo i povukao bradavice, Kay bi stenjala i gurnula bokove sa kreveta . Ali istina je da uživam u zrelijoj i zdravijoj ženi, nego u mršavim ženama koje kao da me privlače. Reci mi da to želiš!"Ruke su mi mazale njene sise dok su mi prsti hvatali i uvijali njene bradavice. Da li bi ti smetalo da te Sam odveze kući? Žao mi je što moram otići, ali ne može se pomoći."Prije nego što je uspjela odgovoriti, rekao sam: "Bila bih počastvovana da mogu odvesti Kay kući, ako je s njom u redu? Znam kako stvari mogu ispasti i promijeniti planove usred večeri."Nasmiješivši se i shvativši to kao odgovor, Rich je poljubio svoju ženu i otišao santa cruz speed dating.