Izlazi sa devojkom koja ne želi vezu

praksa zabavljanja u Kini

Pratio sam ga, knjiga poezije koja je ležala na podu, zaboravljena relikvija. Uglavnom zanimljiva beletristika, iako čitam dosta autobiografija. Povukla sam se, gotovo se tresla, pritiskajući zid. Činilo se kao da čeka poziv. Nežno sam stenjao, drhtavi zadovoljstva su prolazili kroz mene. Ovo neko nije palio odavno.
"Pa, nedavno sam završio Just Kids od Patti Smith i svidio mi se." "Zapravo sam čitao to. Laknulo mi je što je bio uporan jer sam obično bila tako stidljiva.
Gurnuvši moju bradu prema gore, Reed je počeo nježno ljubiti moj vrat, povlačeći svoje vlažne usne. Izašla sam da čitam i završila u baru", našalila sam se i pogledala ga iskosa.

Nisam flertovao dugo vremena izlazi sa devojkom koja ne želi vezu. Zadržao se na vratima, obučen u par sivih trenirki i majicu Indiana Jonesa."Hvala, hm, evo, možeš ga ostaviti, valjda na toaletu."Imala sam problema s govorom, preplavljena njegovom iznenadnom pojavom. Lagano sam se vrpoljila. Primijetio sam da njegove hrapave farmerke nejasno prate obrise njegovog tijela i morao sam skrenuti pogled.

Nervozno sam zagladio kosu."Jesi li u redu da se vratiš u moj stan? Mogu ti dati odjeću da se presvučeš."Pogledao me sa zabrinutim izrazom lica. Vincent Millay?" „Oh!Moja greška. Podigao sam pogled, ošamućen .

"Odlično praksa zabavljanja u Kini. "Pa, Mia, želiš li ostati ovdje i čitati ili želiš da odemo preko ulice i uzmemo piće i razgovaramo o čitanju?" Zastao sam na trenutak.