Damon Salvatore i Elena se zabavljaju u stvarnom životu

Kombinacija njenih usana i jezika i ruku je postajala previše, ali nakon što je svršavala tri puta prethodne noći, činilo se kao da se sada sperma izvlači odnekud duboko u meni.
Pijuckali smo vino i razgovarali o životu pre nego što su te neverovatne usne započele još jedno senzualno putovanje oko mog tela. Sada je drhtala i ubrzano disala. Sparan pogled u njenim očima naterao me da se rastopim. Bila je budna kad sam ustao i pozvala me nazad u krevet Damon Salvatore i Elena se zabavljaju u stvarnom životu.
Dao sam joj broj svog mobilnog telefona i rekao da me nazove ako bude imala problema sa rezervnim na putu kući. Dok sam mucao, ona me je obavijestila da su joj oni draži.

Ali nisam imao nameru da joj dam malo predaha, i uhvativši njene tanke bokove, počeo sam polako da se zabijam, ciljajući vrh svog kurca u to mesto na unutrašnjem zidu njenog stomaka. Sada je bio red na mene da se srušim u blaženstvo. Koža joj je drhtala na pojedinim mestima, ali nisam tu zadržao jer nisam hteo da joj skrenem pažnju. Sa svakim udarcem, zabijao sam se u nju sve dok nisam zadrhtao prazan, a osjećajući da mi se vrti u glavi, srušio sam se na nju.

Moja usta su je zapuzala, ali je bila nepomična. Ovog puta je uspjela sve to progutati dok sam ja lupao ispod nje. Nisam siguran koliko dugo smo tako ležali zajedno. Njena je ruka klizila niz čaršave kako bi uhvatila moju pulsirajuću erekciju, a moje disanje se pomaknulo dok je omotala svoju nježnu ruku oko nje. Pustio sam je da spava, otišao sam u kupatilo i brzo se istuširao. Već sam mogao osjetiti njenu aromu seksa.
Zatim su njene ruke hvatale moje bokove, dok su joj usta prvo radila oko baze, a zatim uz obje strane moje osovine. Moj kurac se smjestio u žlijeb između njenih grudi i ona se pritisnula na njegov pulsirajući izbočina.

Nisam poznavao njenu seksualnu istoriju, ali je svakako bila stručnjak za felaciju. Držali smo se za ruke u kratkoj šetnji do moje kuće. Konačno, nisam se više mogao suzdržati, a tijelo mi se napelo prije nego što je moj kurac ispustio ogroman teret u njena voljnih usta.
Nisam želio da se rastajem od nje, ali moj kurac se smanjivao i guma se olabavila, pa sam se lagano otkotrljao na bok, spuštajući je na krevet dok sam izvlačio kondom iz njene mokre mace. Bio je to prvi put da sam čuo kako je stenje. Napravio sam nam doručak dok je nosila jednu od mojih majica. Oboje smo uživali kada sam joj sisala sise, ali sam nakon nekoliko minuta odlučio da nastavim put na jug, niz greben rebara i preko njenog glatkog, ravnog stomaka. Osećao sam se kao da sam naelektrisan i drhtao sam na krevetu od tog osećaja. Ispostavilo se da je to više bila veza za Camille, a s obzirom na moj položaj na fakultetu, to mi je bilo u redu.
Bio sam savršeno pozicioniran iznad njenog klitorisa kako bih je svršila prilično brzo i dovoljno snažno da je izgledalo kao da će me ugristi.