Vrsta veze za zabavljanje

Njegova simpatija - Elsie - koja je također imala 18 godina, sjedila je pored njega na času fotografije. Pisac je jednostavno odlučio da odustane i odustao je od toga.. Stalno je razmišljao o svim načinima na koje bi se igrao sa Elsienim tijelom 2 i po sata zaredom, prije nego što je konačno ubacio ogromnu količinu sperme pravo u svoju veliku, praznu šolju za kafu koja je bila na stolu pored njegovog kreveta. Vidiš, izgleda kao da imaš tumor u mozgu odmah pored hipofize, i sprečava te da rasteš na način na koji bi trebao Osim toga, umjesto da koristite sve one treninge u teretani i proteinske šejkove koje ste stalno uzimali, vaše tijelo je upravo pohranjivalo svu hemijsku energiju zbog tumora. godine kada je ona prvi put dobila velike sise. Zatim se sjetio sna koji je upravo usnio o Elsie i to je izazvalo zaista čudan osjećaj u njegovom međunožju vrsta veze za zabavljanje. Hoćeš li se družiti?"upita Zack."Preumoran sam da idem na spoj, pa se samo družim sa prijateljima."Zack je imao nešto više od 5'5 s mršavim tijelom i kurac od 4 inča (6 inča kada je u erekciji). Vidite, njegov tata je imao nešto više od 6 stopa kada je bio Zackovih godina i imao je mišićavu građu i - Zack to zna jer je ušao u kupatilo u pogrešno vrijeme - veliki kurac, koji je izgledao oko 7-8 inča u svom mekanom stanju.
Upravo je uživao u novoj igrici Call of Duty sa svojim prijateljem Edwardom i planirao je otići kući i kupiti kopiju za sebe. Ali, kada ste snažno sletjeli na svoj hard, iznenađujuće je izbacilo taj tumor iz vaš sistem i sada će potpuno transformisati vaše tijelo, stoga ćete doživjeti neke vrlo brze i ekstremne promjene kada se sutra probudite." Zack se vratio kući tog popodneva nakon neke papirologije i nekih završnih provjera kako bi se uvjerio da je dobro. Bio je potpuni izvanredan u genetici svoje porodice.
Zack je potom svojoj porodici objasnio cijelu situaciju i rekao im "da se ne brinu", ali da će proći kroz neke "ekstremne" promjene. Njegovi roditelji su bili u dnevnoj sobi i gledali TV."Oh hej Zack!"zvao je njegov tata."Jučer smo vas posjetili u bolnici, ali se niste probudili.""Onda je doktor rekao da ćeš biti potpuno dobro do sledećeg dana", rekla je Zackijeva mama.
Zack se sljedećeg jutra probudio u bolnici."Dobro jutro", rekao je doktor, koji je stajao pored platna projektora sa klipbordom u ruci. A Zacka su ova vremena bila najdraža u godini. Elsie je, po njegovom mišljenju, bila najljepše stvorenje koje je ugledao. Zack je te noći odlučio da spava gol u slučaju da 'promjene' ne uspiju u potpunosti jer mu je odjeća premala.

Bila je brineta koja je ofarbala kosu u plavo, imala je zadivljujuće plave oči, zaista lepo lice, njeno telo nije bilo ni debelo ni mršavo, i visoka je tačno 5'4 1/2. Pomisao da se njegov novi muški oblik zabio u Elsieino prelijepo tijelo dala mu je lijepe misli na koje je mogao drkati.

Obično bi samo svršio u neke maramice, ali ovaj put je želio da vidi koliko će zaraditi - a to je bila strašna količina sperme koja je skoro prelila šolju."Mislim da bih trebao nazvati Elsie."pomisli Zack smiješeći se. Zazvonilo je i čas je bio gotov. Takođe nikada nije razumeo koncept muške genetike i nasleđa.
Zack je bio toliko ponosan na svoj odraz da se pomilovao po glavi. Zack je poznavao Elsie od početka srednje škole. Još se sjeća kada su imali 13 ili 14 godina, on i njegovi prijatelji (uključujući Elsie i njene prijatelje) igrali su igru ​​Istina ili izazov tokom lekcije.