Hiv stranice za upoznavanje u Velikoj Britaniji

Njegov jecaj je bio buran i dubok dok je April vrtela jezikom oko glave njegovog penisa.
Svaka torba vrijedila je više od 10 miliona dolara.'Njegovo se lice spustilo i dodao: "Kladim se da nikada nećemo vidjeti ni dolar od tog novca. Međutim, znala je da je on i dalje nepostojan i morala je pažljivo koračati. Johan je nastavio da pere sve dok joj koža nije postala jarko ružičasta.
April je znala da ga je silno naljutila i pokušala je da ostane mirna dok je tiho cvilila pokušavajući da ga smiri hiv stranice za upoznavanje u Velikoj Britaniji. Prije nego što je uopće pronašla kvaku na vratima, njegove ruke su je obavile oko vrata i povukle je na sjedalo.

Nakon deset minuta, osjećaj potonuća u stomaku pretvorio se u punu paniku, pa se okrenuo i vratio u skladište, nadajući se da je Ejpril još tamo. Mora da je vidio plan u njenim očima, jer tek što je bol u ramenima počela nestajati, Johan ju je zgrabio za ruke i povezao ih. Steve je pogledao Sedrika i dodao: "Moraš mi dati najmanje deset minuta prije nego što uhvatiš svoje kolege lopove i neka niko od vas ne zove Johana. Um joj se vrtio dok je pokušavala da smisli bilo koji način da pobegne i ponovo se pridruži svom voljenom gospodaru. Kada je njegov talac dobio vetar, Stiv je upitao: "Kako se zoveš i gde je Ejpril?"Steve mu je prislonio pištolj na glavu, a zatim izvukao geg iz usta dok je režao: "Viči i mrtvi! Učinite bilo šta da skrenete pažnju na nas ili ugrozite Ejpril i mrtvi ste! Sada pričajte!"Talac je primjetno progutao i sa uplašenim pogledom počeo tiho pričati: "Zovem se Cedric i tvoja žena više nije ovdje. Međutim, koliko god da je vozio, bilo je blizu četiri sata ujutro kada je konačno stigao, GPS mu je rekao da je lokacija krijumčara. Nadala se da je ovo dovoljno, ali slobodnom joj je rukom pritisnuo lice o tvrdu kvržicu u farmerkama.

Odvezao mu je ruke, ostavio noge vezane i pružio mu olovku i papir. Pomisao na muškarca kojeg je voljela da je ovdje rasplamsala je njene buntovničke instinkte. Njen solarni pleksus se grčio i dah je ostao bez daha, ostavljajući je bez daha, tražeći bilo kakav dah. Ejpril je vrisnula kao banshee i kako je bol postala prevelika za nju, pokušala je da se izvuče od brutalnog napada.