Najbolje indijske aplikacije za sastanke za veze

Dat ću vam dvjesto dolara honorara za modeliranje, možemo ući u studio ako želite da nastavite inače hvala vam za sastanak sa mnom."reče čovječuljak dok se nasmiješio zreloj ženi koja je bila crvena od sramote pri pomisli da će pokazati svoje donje rublje štreberskom malom čovjeku."Unajmićeš moje sinove i mene ako se skinem do grudnjaka i gaćica?"Zrela žena se raspitivala, dok je ulazila kroz vrata u prostor studija, da li su još trojica muškaraca pomicala opremu i rekvizite."Gdje mogu promijeniti?"Pitala je zrela žena dok se odlučila da se skine za fotografa.

Trojica mladića bila su zauzeta rekvizitima i scenografijom;Eric je bio zauzet kamerom i svjetlima."Tyler i Tim, idite sa svojom majkom, trebat će vam i šminka."Henry je rekao mladićima."Jenifer, skini sve osim grudnjaka i gaćica za sada. Zrela žena je parkirala, zaključala auto i otišla preko ulice do zgrade sa logom Henry Rider studija, na prednjoj strani zgrade. Osjećala se uzbuđeno, a ne posramljeno što je u donjem rublju pred fotografom kojeg je tek upoznala i mladićima koje nije poznavala najbolje indijske aplikacije za sastanke za veze. Što se tiče rasporeda vaših sinova, mi ćemo ga zaobići. Počinjemo snimanje prvog aprila i prođemo kroz do petnaestog maja.
Eric će odmah doći s tobom."Fotograf se obratio zreloj ženi."Ne mogu da uradim da su mi deca tu pored mene."- izjavila je žena u panici."Jeste li potpisali ugovor?"upita Henry grubim glasom."Možete otići. Dženifer je ljutito pogledala svoja dva sina, bila je ljuta."Okrenite se vas dvoje, da skinem grudnjak i gaćice."Zarežala je na svoja dva sina, koji su nevini za bilo kakvo nedolično ponašanje, bila je frustrirana ovom sesijom.

Henry je ušao na vrata kao u uspješnici."Idemo na šminkanje gospođe Watkins vrijeme je novac."Pogledao je dvojicu mladića sa Dženifer koje je naveo."Zdravo, ja sam Henry, fotograf, kako se zovete?"Odgovorili su "Tajler i Tim", rukovajući se sa fotografom."Gospođo Watkins, mogu li vas zvati Jenifer ili Jenny?"upita Henry."Više volim Jenifer ako nemaš ništa protiv.