Online dating dame

Niska okrugla žena nije se trgnula na njegov ljutit ton."Princeza se ne osjeća dobro. Ako si ti posljednja osoba koja će biti viđena s njom i to je prijavljeno mom ocu..." Niko je imao pravo na to, a Amadeus je to odmah vidio. Amadeus je šetao hodnikom ispred Nikoove spavaće sobe.

Posle nekog vremena njene sise su počele da prskaju tanke mlaznice mleka između sebe. Tvrdila je da je bolesna i dozvolila je samo svojim slugama, doktoru i medicinskim sestrama da joj prisustvuju.Čak je zabranila ulazak svom ocu kralju i majci kraljici online dating dame. Bile su velike, ali su sjedile pune i ponosne s bradavicama koje su bile natečene i izuzetno natečene.

U prostoriji nije bilo sluge."Nico, šta se događa?""Razgovaraj sa mnom. Nicoov sokovi od pičke natopili su mu kurac, jaja, pa čak i bedra. Oboje su gunđali kao svinje.
"Pomuzi me kao što si to radio u starinskoj kolibi. Vatra je dala dovoljno svjetla da vidi da su čak i veći nego što su postali u kronovoj kolibi. Bilo je brzo i teško s njim duboko i brzo zaroniti u njenu vruću pičku. Zamolila je da je ne uznemiravaju."Sestra je rekla po ko zna koji put."Reci mi šta je s njom!"On je zahtevao."Nije na meni da kažem."Debela niska žena se okrenula na peti i otišla. Princeza je ispustila frustriranu buku koja je završila stenjanjem."Dobro! Uđi."Odmaknula se od vrata, a Amadeus se upustio. Zabrinut sam."šapnuo je.
Prošla su tri dana otkako su se on i Nicolette vratili iz Croneove kolibe. Dok su mu se oči naviknule na mračnu sobu, Niko se vratio u njen krevet i ušuškao se pod ćebad. "Tvoj otac je vrlo blizu da provali vrata da bi ušao ovdje, ali moraš igrati ulogu bolesne princeze .
Počeo je da je muze kao kravu, a njen jauk čistog zadovoljstva ga je naterao da se snažno ljulja u pantalonama. U stvari, možda ih uputiti da kažu drugima da se osjećaš jako bolesno." "Već se brinu." Amadeus je priznao. Čim se ocede ponovo počnu da se pune. Pobrinite se da niko ne govori u čemu je problem. Imao je malo izbora i manje. Amadeus je krenuo za njim, ali je bio malo zbunjen.

„Hoćeš li me pomuziti, Amadeuse?" Oči su mu zasjale od vatrene potrebe. Ukus je bio jednako ukusan koliko se sjećao."Ovo je moja greška. To je nešto najneverovatnije, Amadeuse. Tvrdi mlaz za jakim mlazom sperme ubačen u njenu matericu..