Aplikacija za upoznavanje fotograf nyc

gej upoznavanje u Boulder Coloradu

Osjetila sam kako me zapljusne val samosvijesti kada sam se odjednom osjetila gotovo gola u svom malom bikiniju. Noću, bez televizije, slušali bismo radio i ponekad plesali - brze plesove uz koje bih dobijao uzbudljivu emisiju maminih ogromnih sisa kako skakuću uokolo - ponekad skačući pravo iz njenih vrhova. I mene je to uplašilo.

Podigavši ​​pogled, vidio sam Johnnyja kako razgovara sa svojim ocem -- Richarda koji se smiješi i Johnnyja s pomalo zbunjenim izrazom lica. Mama nosi oskudan bikini na žici, čija se bijela tkanina tako jasno ističe u kontrastu s maminom tamnom kožom."Oh, mama", šapnem."Prošlo je tako dugo!"U snu se činim da sam ponovo mlad, ali sa doživotnim uspomenama i žaljenjem. Spustio sam pogled, ne mogavši ​​da podnesem oba muškarca da me gledaju. Tako su bliski već... Srce me zaboljelo kada sam pomislila da moj voljeni muž neće biti ovdje još dugo, ali ljutnja i frustracija su sada iza mene...uglavnom, ostavljajući ovu bol u srcu i prihvatanje.Četiri godine smo se borili s njegovim tumorom na mozgu - zaustavljajući njegovo napredovanje na neko vrijeme, ali su mu dali konačnu prognozu. tako iskreno gledaju."Izaći ću s momcima, tata... Džoni je divan mladić i ponosan sam što sam mu otac. Stenjem od ushićenja dok shvaćam šta ona govori, a onda ponovo stenjem - ovaj put užasnuto, dok čujem prave posljedice onoga što ona govori."Misliš... To je jednostavno normalno za dječaka. Enjoy!Iz dnevnika Richarda Hamiltona: Danas sam imao ono što bi mnogi smatrali bogojavljenjem -- trenutak jasnoće i razumijevanja univerzuma oko mene za koji mislim da će na kraju biti moje najveće naslijeđe...moj najveći poklon za dvoje ljudi Volim najviše -- svoju ženu i sina.
Voljeli smo se, tako da to nije bilo bitno, iako njeni roditelji nisu bili baš sretni zbog toga, ali vjenčali smo se dok se ona jedva pokazivala i imali smo nešto više od osamnaest godina čiste sreće. Moje su oči pune zahvalnosti lutale njegovim tijelom čak i kada sam osjećala oči svog sina na svojima.

Osim spontane remisije, negdje u sljedećih nekoliko mjeseci, ona će rasti i uništiti ključni krvni sud u Richardovom mozgu, izazivajući moždani udar ili emboliju koja će biti fatalna. Uzbuđivalo me što je moj sin zurio u mene kao i svaki drugi muškarac...možda i više jer je bio moj sin.

Nema sumnje, moj sin je nosio nekoliko ne tako nevinih osjećaja bujnog tijela svoje majke i dok je cičala od smijeha, pitam se da li je primijetila izbočinu na njegovim gepecima ili je to osjetila na sebi dok su se igrali i rvali u vodi aplikacija za upoznavanje fotograf nyc. Tumor je skoro dovoljno velik da te sada ubije... Izgubio sam mamu i tatu u saobraćajnoj nesreći kada sam imao dvadeset jednu i tokom godina od tada sam došao do zaključka da je mama čekala na mene da napravim prvi korak -- da mi dozvoli da donesem zaista važnu odluku da bili bismo ljubavnici. Dio mene je šokiran i posramljen što me zapravo uzbuđuje iskren i gladan pogled mog sina. samo da..." Ostalo sam ostavila neizrečeno, rastrgana između mogućnosti da postanem mamin ljubavnik i sigurne mogućnosti da ostavim svoju voljenu Claire i sina." Mama je klimnula glavom i rekla: „Znam, bolno je, ali Kler i Džoni će i dalje imati jedno drugo.

Danima bismo mama i ja bile usidrene u nekoj maloj uvali jezera, provodili vrijeme plivajući, pecajući, čitajući i općenito opuštajući se. Ne vidi se svaki dan tako divne široke bokove i masivne grudi na ženi vitkog struka i zategnutog stomaka."Zaigrano sam udarila muža u prsa i rekla: "Richard, nisi tako razgovarao sa našim sinom!"Richard se nacerio i nagnuo i poljubio me u usne."Naravno da jesam, Claire. Ričard i naš sin su se okrenuli i pogledali me i na trenutak sam osetila da me obojica još jednom požudaju.

Bistar i atletski, on već slama srca školarki sa snažnim, mišićavim tijelom -- nikad nisam izgledala tako dobro kao on -- koliko god sam pokušavala, nikada nisam imala trbušnjake sa šest trbušnjaka kao on. Mama mi se smiješi, jednom rukom se poigrava mojom sada opet dugom kosom."I ti si meni nedostajao, sine."Ona se malo migolji uz mene, jasno stavljajući do znanja da osjeća i voli moj kurac jako uz nju."I meni je nedostajala ova stvar."Mama ustaje na vrhove prstiju i nježno me ljubi u usta, a jezikom razvratno prelazi preko mojih usana."Uskoro ćemo ponovo biti zajedno za sva vremena i možda, Richarde, ovog puta se nećeš toliko bojati da ostvariš svoje fantazije."Mama se opet melje na mene. Ljeta moje mladosti provodila sam na jezeru u starom pacovskom čamcu koji je moj tata kupio na policijskoj aukciji.

Kada dođe vrijeme, ja ću biti ovdje i čekati te i možemo biti ono što smo oboje bili previše plašljivi da bismo bili u prošlom životu."Mama se diže na prste da me ponovo poljubi -- ovaj put, nudeći mi jezik i ljubeći me kao ljubavnika."Jedva čekam, mama... Mislite li da je spreman da bude čovjek u kući?"Ugrizla sam se za donju usnu i zadrhtala, pitajući se kako je moj muž zaista mislio na to pitanje ili zna koliko je to bilo opterećeno."Obojica znamo da je Johnny odrastao u dobrog mladića.""Da li ti je zgodan, Claire? Mislim, sa ženske tačke gledišta, da li misliš da je naš sin zgodan?"Opet sam se pitao na šta je Richard ciljao... Claire kaže da je njegovo atletsko tijelo pocijepano. Mislim da je to divna priča i nadam se da će se i vama dopasti. Osjetila sam kako mi se crvenilo širi po licu i grudima dok nisam pokušavala da skrenem pogled - umjesto toga, proučavala sam njegovu erekciju koliko sam mogla - pokušavajući da zamislim njenu veličinu gej upoznavanje u Boulder Coloradu. Bili smo bliski -- vjerovatno intimniji od većine bračnih parova, ali ništa osim nevinog dodirivanja se nije dogodilo.