Izlaziti sa momkom koji je prevaren

Po prvi put je čula Lotha: "Ti si kraljica mog glavnog grada u najvećem od 13 kraljevstava, oni su sada tvoji da zapovijedaš. Znam da će engleski majori vjerovatno naići na probleme koji ih nerviraju. Učimo ono što oni znaju i planiramo. Da dobijete dokument koji je potpisao glavni izvidac. Ne probijajte površinu! Loth će mi dati do znanja ako lažete preko njenih klerika."Pozvala je sveštenika da zaustavi protok krvi kod 3 muškarca.

Dok samo 7 ne stoji oni se bore. Predviđam 10.000 godina, dajte ili uzeti vek ili milenijum. Moram odvojiti malo vremena da odlučim ko je od mojih pratilaca najvredniji. One koje to najvise zele i spremne su da ubiju da bi dobile sta zele. Bilo da su zmajevi, noćne more ili Zmaj Paklene vatre koji spava u jezgri ovog svijeta.
Sada je tvoje u tu svrhu. Koristila je prsten od polimorfa koji joj je omogućio da postavi slike izlaziti sa momkom koji je prevaren. Naredila je mačeve i adamantijumski oklop od lančića da ih muškarci čekaju. Sve dok samo jedna kćer ne ostane uz glava njihove majke u njihovim rukama! Sada klekni i zakuni mi se na vjernost kao jedinoj pravoj kraljici i šampionu Lotha!"Svaka žena je to radila po redu. Ušla je u dimenziju iza svoje sestre i provukla joj oba noža kroz leđa i pucala u dezintegraciju drugog gradskog šampiona koji je bio šokiran što je drugi ušao na teren. Još uvijek možete pratiti vjerne sljedbenike. Gospodarima Abisala, osim Lotha, vaš pristup ovom svijetu je prekinut za vrijeme trajanja ovog rata. Imaj na umu.