Koji tip sajta za upoznavanje je tinder

Spustila je ruku dolje, između njihovih tijela i pronašla svoj klitoris. pronalazeći svoj dom -- konačno znajući da je upravo tamo gdje joj je mjesto.
Kosa joj je padala preko ramena, lagano prekrivajući grudi. Ako bi Njemu bilo drago, igrala bi se s njima, a ako nije, oni bi ostali gdje su bili. Nastavio je da bulji u nju, polako nakrivivši glavu udesno dok joj je podigao bradu. Sa svakim drugim muškarcem prema kome je tako osjećala -- napala bi ga.

Trljala ga je cijelom rukom, a zatim samo prstima na pravom mjestu. Ali ovaj put je znala bolje. Ona jeste... Podigao je njenu desnu dojku u svoju ruku, osjećajući punoću. Toliko se trudila da bude dobra, tako teško da bude poslušna."Nikada vam neću biti neposlušan, gospodine. Bio je tamo. Njeno disanje se ubrzavalo sa svakom sekundom koja je prošla. Konačno je skinula Njegovu košulju s Njega.
Ušla je u Njega, poljubila mu vrat i potiljak, skoro izgubivši svaku kontrolu. Izvukavši bradavicu, pomuzao ju je kao što bi farmer bivao kravlju sisu. Drugi je bio isti. Prestani da se vrpoljiš.
Sve smrdi od težine njegove ruke. "Zdravo, Učitelju."Glas joj je bio slab, nepotvrdan."Vi ste zapanjujući koji tip sajta za upoznavanje je tinder. Prestati plakati. Sve što je sada mogla je da čeka i bude strpljiva. Uputio ju je da kosu skupi u rep, tako da kada joj pogleda lice, ništa mu ne bi spriječilo da sve to vidi. O Bože, kako ga je htjela dodirnuti.
Naučila je svoju lekciju na teži način - mjesecima prije.